Ha "akadozik" a gázkészüléke ....

Ha, jön a jó idő, akkor érdemes a gázkészülékét átnézetni. Fűtési szezonban nem túl "egészséges", ha nem működik a konvektor, vagy a cirkó. A gázszerviz, vagy karbantartás legjobb időpontja szezonon kívüli hónapokban van. Ha, valami kis hibát észlelt a fűtési szezon során, vagy valami nem úgy működött mint ahogyan szokott .... Célszerű egy ellenőrzés, mert egy idejében elvégzett gázkészülék szerelés és gázszerviz nem engedi a fő alkatrészek meghibásodását sem. Pedig ez már komoly költség is lehet. Tudja: "ha elcsúszott egy cserép, ne várjuk meg hogy a plafon is átázzon."
Gázszerviz, tervszerű karbantartással Budapesten: 06-30-941-5044.

Még nincs szavazat

Ments meg egy dokit!

Ne használj orvosi maszkot! Hagyd meg azoknak, akik az első vonalban küzdenek a járvány idején! Készíts, vásárolj mosható textil maszkot! Így nem a világszerte szűkös készletű orvosi maszkokat használod, és jut azoknak, akiknek legjobban szükségük van rá.

Ments meg egy dokit! Eljött a Te időd, amikor már nem hanyatt fekve otthon mented meg a világot, hanem teszel is valamit.

Ments meg egy dokit! Ezzel lehet,hogy szeretteid közül is megmentesz valakit. Ne késlekedj, cselekedj!

Ments meg egy dokit! Nézd meg a kihívást, és add tovább! Légy gyorsabb, mint a vírus! Most használd a szociális hálókat, mert életeket menthetsz.

És ments meg egy dokit!

Google+

Link Portas Linkkatalógus