Hasplasztika műtétek elérhető áron!

A terhesség, szülés után vagy nagymérvű testsúlygyarapodás és/vagy testsúlycsökkenés következtében a hason bőr- és zsírfölösleg alakulhat ki. Természetesen a has formai megjelenésében nemcsak ez a tényező játszik szerepet, hanem a hasfal izomzata is. Terhességnél a megnagyobbodott méh, elhízásnál a nagy has űri nyomás hatására a hasfali izomlemez megnyúlik, a középvonalban szorosan egymás mellett elhelyezkedő két egyenes hasizom egymástól eltávolodik, amelyek között egy rugalmatlan kötőszövetes lemez alakul ki. Szülés, jelentős fogyás után az izomzat visszanyeri tónusát, de ez a kiszélesedett lemez nem tűnik el. A páciensek egy része arról számol be, hogy hiába végez hasizomgyakorlatokat, a hasa mégis elődomborodik, vagy arról, hogy például felülésnél, köhögésnél a has középvonalában egy sávban elő boltosul. Tehát a hasplasztika előtt meg kell határozni, hogy műtét során milyen beavatkozásokat kell elvégezni ahhoz, hogy az elvárt eredmény megszülessen. Vagy csak a fölösleges bőr zsír eltávolítása elég (pl.: kötény has), vagy ezt ki kell egészíteni a hasfal helyreállításával. Hogy eldöntsük, melyik a megfelelőbb, különböző egyszerű vizsgálatok állnak rendelkezésünkre. A műtét előtt meghatározzuk a bőr és zsír fölöslegét, amit a hasfal bőrén bejelölünk. Ennek mértéke határozza meg, hogy a műtéti heg milyen magasságba fog esni. Minél nagyobb a fölösleg, annál valószínűbb, hogy a heg annál lejjebb fog esni az alhas bőrén.

Még nincs szavazat

Ments meg egy dokit!

Ne használj orvosi maszkot! Hagyd meg azoknak, akik az első vonalban küzdenek a járvány idején! Készíts, vásárolj mosható textil maszkot! Így nem a világszerte szűkös készletű orvosi maszkokat használod, és jut azoknak, akiknek legjobban szükségük van rá.

Ments meg egy dokit! Eljött a Te időd, amikor már nem hanyatt fekve otthon mented meg a világot, hanem teszel is valamit.

Ments meg egy dokit! Ezzel lehet,hogy szeretteid közül is megmentesz valakit. Ne késlekedj, cselekedj!

Ments meg egy dokit! Nézd meg a kihívást, és add tovább! Légy gyorsabb, mint a vírus! Most használd a szociális hálókat, mert életeket menthetsz.

És ments meg egy dokit!

Google+

Link Portas Linkkatalógus