Ingatlanok Zalaegerszegen

Cégünk közelmúltban alakult.Irodáink ZALAEGERSZEG ÉS NAGYKANIZSA városokban kezdték meg működésüket. Fő tevénykenységünk magában foglal az ingatlanokkal kapcsolatos mindennemű szolgáltatást. Munkatársaink sokéves tapasztalattal rendelkeznek az ingatlan szakmában. Mint multihouse, bővített szolgáltatásokkal kívánjuk megvalósítani az ügyfeleink teljes megelégedését. Ezért több plussz szolgáltatást nyújtunk ügyfeleinknek. -Értékbecslés -Hitel ügyintézés -Szakipari munkák vállalása és kivitelezése egyedi árakon -Lakásfelújítás, lakberendezés igény szerint -Költöztetés!!!!! Kiemelten Zalaegerszeg és 5 km-es vonzáskörzetében a nálunk történt ingatlan eladás és vétel esetén átvállaljuk. Részletek személyesen irodánkban. -Takarítás!!!Igény esetén újonnan vásárolt, vagy általunk eladott lakásának takarítási munkálatait díjmentesen átvállaljuk. Várjuk Önöket irodánkban a ZALAEGERSZEGEN a Göcsej üzletház I/13 . Tuboly Csilla irodavezető 06-30-340-1784 Bognár Eszter értékbecslő 06-30-347-0278 NAGYKANIZSÁN Stróbl Andrea ingatlan szakértő 06-30-347-0275

Még nincs szavazat

Ments meg egy dokit!

Ne használj orvosi maszkot! Hagyd meg azoknak, akik az első vonalban küzdenek a járvány idején! Készíts, vásárolj mosható textil maszkot! Így nem a világszerte szűkös készletű orvosi maszkokat használod, és jut azoknak, akiknek legjobban szükségük van rá.

Ments meg egy dokit! Eljött a Te időd, amikor már nem hanyatt fekve otthon mented meg a világot, hanem teszel is valamit.

Ments meg egy dokit! Ezzel lehet,hogy szeretteid közül is megmentesz valakit. Ne késlekedj, cselekedj!

Ments meg egy dokit! Nézd meg a kihívást, és add tovább! Légy gyorsabb, mint a vírus! Most használd a szociális hálókat, mert életeket menthetsz.

És ments meg egy dokit!

Google+

Link Portas Linkkatalógus