Szavazz gyorsan!

A Hírszőnyeg alapelvei:
  • Gyorsaság
  • Értékelés

24 órán belüli Google indexálás!

Azonnal megjelenítjük a híreket! 24 órán belül indexálja a beküldött tartalmat a Google! Küldd be a cikkeidet és tapasztald a gyorsaságot. Értékeld a híredet és a többi cikket. A megszerzett minősítés alapján kerülnek pozicionálásra a tartalmak.

Ismerje meg a Tissot karórákat!

A Tissot márka 1853-ban alakult meg a svájci Le Lockle városában. Gyakorlatilag a Tissot volt az első órákkal foglalkozó cég Svájcban. A kezdetekben zsebórák gyártásával foglalkoztak és rövid idő elteltével tömeges gyártásba kezdtek. A márka nevéhez köthető az első olyan zsebóra előállítása is, amely duális idő funkcióval lett ellátva. 8 év elteltével pedig egy új innovációval rukkoltak elő és antimagnetikus órákat mutattak be. Ezek a típusú Tissot órák ekkoriban Oroszországban voltak a legközkedveltebbek. A karórák gyártását az 1910-es években kezdték el.

A Tissot a híres SWATCH GROUP cégcsoporthoz tartozik, akár csak az Omega, Longines, Rado vagy a Breuget, de a felsoroltakon kívül még számos egyéb neves márkát tudhatnak a magukénak. A Tissotot megannyi sportrendezvény is a hivatalos időmérőjének mondhatja, például a Tour de France vagy az IIHF jégkorong világbajnokság. Számos híresség is hű a márkához, többek között Tony Parker kosárlabdázó és nem utolsó sorban Virat Kohli krikettjátékos is.

A Tissot karórák között egyaránt megtalálhatóak a sportosabb, elegánsabb és merészebb darabok, amelyekből a férfiak és a hölgyek is garantáltan ráakadnak a stílusuknak legmegfelelőbb típusúra. Rendeljen ön is mihamarabb, hiszen egy Tissot karóra az astoria óraplázától még ajándékba is tökéletes választásnak bizonyul.

Még nincs szavazat

Ments meg egy dokit!

Ne használj orvosi maszkot! Hagyd meg azoknak, akik az első vonalban küzdenek a járvány idején! Készíts, vásárolj mosható textil maszkot! Így nem a világszerte szűkös készletű orvosi maszkokat használod, és jut azoknak, akiknek legjobban szükségük van rá.

Ments meg egy dokit! Eljött a Te időd, amikor már nem hanyatt fekve otthon mented meg a világot, hanem teszel is valamit.

Ments meg egy dokit! Ezzel lehet,hogy szeretteid közül is megmentesz valakit. Ne késlekedj, cselekedj!

Ments meg egy dokit! Nézd meg a kihívást, és add tovább! Légy gyorsabb, mint a vírus! Most használd a szociális hálókat, mert életeket menthetsz.

És ments meg egy dokit!

Google+

Link Portas Linkkatalógus