Szavazz gyorsan!

A Hírszőnyeg alapelvei:
  • Gyorsaság
  • Értékelés

24 órán belüli Google indexálás!

Azonnal megjelenítjük a híreket! 24 órán belül indexálja a beküldött tartalmat a Google! Küldd be a cikkeidet és tapasztald a gyorsaságot. Értékeld a híredet és a többi cikket. A megszerzett minősítés alapján kerülnek pozicionálásra a tartalmak.

Kutyahámok jellemzői és előnyei! – 2. rész

Cikksorozatunk első részében már kitárgyaltuk, hogy milyen méretű és korú kutyusoknál javasolt a hámok használata, ha pedig a hám kínálat érdekli, akkor kattintson a linkre! Ebben a bejegyzésben az átlagos hámok anyagát és biztonságos használatát írjuk le. Ha ilyen eszközt szeretne kutyusával alkalmazni, akkor mindenképpen olvassa el, nem fogja megbánni!

Általában a hámok is olyan anyagokból készülnek, mint a nyakörvek, vagyis bőrből és textilből. A legtöbb kutya bőrét nem irritálják ezek az anyagok, ráadásul tartósak, időtállóak és biztonságosak, illetve még jól is néznek ki. A biztonságos használatuk alatt azt értjük, hogy figyeljünk a megfelelő szorosságra, mivel a kutya könnyedén ki tud bújni belőle. A szorosságot egy egyszerű lépéssel tudjuk ellenőrizni. Ha két ujjunk pont befér a hám és az állat közé, akkor megfelelő a szorosság, azonban ha nagyon szorítja ujjunkat, vagy be sem fér, akkor túl szoros, ha pedig több, mint kettő fér be, akkor pedig túl laza. Ha nem szeretnénk kutyánk után futni, akkor mindenképpen alkalmazzuk ezt a mérő megoldást, mert nem érhet a későbbiekben minket meglepetés.

Most már tudja, milyen anyagokból készülnek a kutyahámok és megtanulta, hogy milyen módszerrel lehet ellenőrizni a hám megfelelő szorosságát. Következő cikkünkben a kutyahámok fajtáit mutatjuk be, hogy jobban képben legyen a lehetőségeivel.

Minősítésed: Nincs Átlag: 5 (2 szavazat)

Ments meg egy dokit!

Ne használj orvosi maszkot! Hagyd meg azoknak, akik az első vonalban küzdenek a járvány idején! Készíts, vásárolj mosható textil maszkot! Így nem a világszerte szűkös készletű orvosi maszkokat használod, és jut azoknak, akiknek legjobban szükségük van rá.

Ments meg egy dokit! Eljött a Te időd, amikor már nem hanyatt fekve otthon mented meg a világot, hanem teszel is valamit.

Ments meg egy dokit! Ezzel lehet,hogy szeretteid közül is megmentesz valakit. Ne késlekedj, cselekedj!

Ments meg egy dokit! Nézd meg a kihívást, és add tovább! Légy gyorsabb, mint a vírus! Most használd a szociális hálókat, mert életeket menthetsz.

És ments meg egy dokit!

Google+

Link Portas Linkkatalógus