Szavazz gyorsan!

A Hírszőnyeg alapelvei:
  • Gyorsaság
  • Értékelés

24 órán belüli Google indexálás!

Azonnal megjelenítjük a híreket! 24 órán belül indexálja a beküldött tartalmat a Google! Küldd be a cikkeidet és tapasztald a gyorsaságot. Értékeld a híredet és a többi cikket. A megszerzett minősítés alapján kerülnek pozicionálásra a tartalmak.

Jóslás és asztrológia | EZO ezoterikus portál

Az EZO.TV a legnagyobb ezoterikus televíziós műsorgyártó a világon. A piacvezető tevékenység mellett dinamikusan fejlődik a cégcsoport online üzletága, az EZO.TV honlapja jelenleg 24 különböző országban érhető el.

Honlapjaink - csakúgy, mint televíziós műsoraink – az emeltdíjas telefonos jósszolgáltatás köré épülnek. Az EZO.TV kiterjedt jóshálózattal dolgozik.

A különböző ezoterikus képességekkel rendelkező jósok a nap 24 órájában elérhetők. Az online felületen keresztül kezdeményezett hívások száma és azok hossza erőteljesen növekszik a cégcsoporton belül. Az EZO.TV affiliate partnerprogram tagjaként Ön részese lehet a dinamikusan növekvő online ezoterikus piacnak.

Az EZO.TV hosszú távra tervező, biztos anyagi alapokon álló cég, mely folyamatosan bővíti piacait és fejleszti szolgáltatásait (jóslás, horoszkópok stb.). Honlapjaink minőségi tartalma a pénzügyi előnyök mellett tartalmilag is bővítheti, kiegészítheti az Ön honlapjának szolgáltatásait.

Minősítésed: Nincs Átlag: 3.5 (2 szavazat)