Jó a kókuszmatracon aludni?

A várandósság időszaka csodálatos a leendő szülők számára, ugyanakkor rengeteg feladat is vár rájuk. Ilyenkor szükséges megvásárolni a legfontosabb dolgokat a babának, hogy amikor megszületik, a rendelkezésére álljanak. Sokakat foglalkoztat, hogy pontosan milyen matracot szerezzenek be a kicsinek, ez pedig nagyon fontos a fejlődése szempontjából. A bababútorokat értékesítő webáruházak weboldalain számos információkat olvashatunk a különféle matracok előnyeiről és hátrányairól, tehát érdemes ezeken a helyeken informálódni. Napjainkban a szülők nagy része dönt a kókuszmatrac mellett, ami nem véletlen, ugyanis többnyire jó véleményekkel vannak róla a vásárlók.

Milyen előnyei vannak a kókuszmatracnak?

Kókuszmatracot a legtöbben azért nem mernek venni, mert félnek, hogy kemény lesz az újszülött számára, pedig rengeteg pozitív tulajdonsága van. A kókuszmatracot kókuszrostokból készítik, amelyek merevek és törékenyek, éppen ezért itatják őket szintetikus latextejjel. A keménységet ellensúlyozhatják szivacsbevonattal is.
A kókuszmatrac kellő alátámasztást biztosít a test minden pontjának, így a gerinc is védve van a deformálódástól. Keménysége azért is előnyös, mert megakadályozza, hogy a kisbaba hasra fektetve belesüllyedjen. A kókuszmatrac kiválóan szellőzik, így a nedvek könnyen és gyorsan távozni tudnak. Arra okvetlen ügyeljünk, hogy a matrac pontosan illeszkedjen a kiságy méretéhez. A kókuszmatrac tisztítása sem bonyolult, csupán elegendő a zuhannyal átöblíteni és hagyni megszáradni, nagyjából ez egy napig tart.
A kókuszrostoknak köszönhetően a kókuszmatrac abszolút természetesnek mondható, tehát mindenféle szempontból biztonságos a baba tekintetében!

Minősítésed: Nincs Átlag: 5 (1 szavazat)

Ments meg egy dokit!

Ne használj orvosi maszkot! Hagyd meg azoknak, akik az első vonalban küzdenek a járvány idején! Készíts, vásárolj mosható textil maszkot! Így nem a világszerte szűkös készletű orvosi maszkokat használod, és jut azoknak, akiknek legjobban szükségük van rá.

Ments meg egy dokit! Eljött a Te időd, amikor már nem hanyatt fekve otthon mented meg a világot, hanem teszel is valamit.

Ments meg egy dokit! Ezzel lehet,hogy szeretteid közül is megmentesz valakit. Ne késlekedj, cselekedj!

Ments meg egy dokit! Nézd meg a kihívást, és add tovább! Légy gyorsabb, mint a vírus! Most használd a szociális hálókat, mert életeket menthetsz.

És ments meg egy dokit!

Google+

Link Portas Linkkatalógus