Szavazz gyorsan!

A Hírszőnyeg alapelvei:
  • Gyorsaság
  • Értékelés

24 órán belüli Google indexálás!

Azonnal megjelenítjük a híreket! 24 órán belül indexálja a beküldött tartalmat a Google! Küldd be a cikkeidet és tapasztald a gyorsaságot. Értékeld a híredet és a többi cikket. A megszerzett minősítés alapján kerülnek pozicionálásra a tartalmak.

Kasírozás Budapesten

Mi az a kasírozás pontosan? Sokan még nem is hallottak erről a kifejezésről, de ez egy nyomdai eljárásnak tekinthető: a kasírozás során posztereket, látványterveket, fényképeket, akár plakátokat ráragasztanak egy szilárd, egyenletes felülettel bíró hordozóanyagra, ami jó esetben még könnyű is. Erre kiváló megoldás a habkarton. Az így létrejött kompozíció látványos, 3 dimenziós táblákat tud létrehozni, amely könnyen szállítható. A kasírozás, mint eljárás nem sok helyen érhető el, talán a legprofibb vállalkozás kasírozás terén a Digitalprint & Expo Kft. Ha kasíroztatni szeretne Budapesten, akkor őket keresse fel!

Minősítésed: Nincs Átlag: 5 (1 szavazat)

Ments meg egy dokit!

Ne használj orvosi maszkot! Hagyd meg azoknak, akik az első vonalban küzdenek a járvány idején! Készíts, vásárolj mosható textil maszkot! Így nem a világszerte szűkös készletű orvosi maszkokat használod, és jut azoknak, akiknek legjobban szükségük van rá.

Ments meg egy dokit! Eljött a Te időd, amikor már nem hanyatt fekve otthon mented meg a világot, hanem teszel is valamit.

Ments meg egy dokit! Ezzel lehet,hogy szeretteid közül is megmentesz valakit. Ne késlekedj, cselekedj!

Ments meg egy dokit! Nézd meg a kihívást, és add tovább! Légy gyorsabb, mint a vírus! Most használd a szociális hálókat, mert életeket menthetsz.

És ments meg egy dokit!

Google+

Link Portas Linkkatalógus