Kikapcsolódás stratégiai játékokkal

Ha szereted a számítógépes játékokat, mint a birodalmak építése, vagy a Tower Defense típusú stratégiai játékok, akkor van egy jó hírem számodra, mert vannak olyan játékoldalak, ahol ingyenesen és online tudsz ezekkel játszani.
Én a strategiai.jatek50ingyenesen.hu oldalt szeretném a figyelmedbe ajánlani. Itt közel száz stratégiai játékot kínálunk neked, amikkel azonnal tudsz játszani. Nem kell regisztrálni, csak kiválasztani a játékot, rákattintasz és már indulhat is a menet.
A portálon az alábbi típusú játékokat találod meg:
A tower defense játékoknál az a lényeg, hogy különböző egységekkel meg kell akadályozni, hogy az ellenfél eljusson a pontból b pontba, de van amikor három, vagy négy irányból is jönnek. Általában több -féle lehetőség van erre, és ezeket az egységeket a pénzedből folyamatosan tudod fejleszteni.
Az oldalon van még városépítős játék, amiben a Sim City-hez hasonló játékmenetet találsz. Meg kell találni az egyensúlyt a bevételek és a kiadások között, úgy, hogy közben a városod még fejlődjön is.
Az időgazdálkodós játékokból is találsz néhányat, itt pl. a vevőket kell kiszolgálnod időben. A munkafolyamatokat kell jól beosztani és gyorsnak kell lenni.
Sokan szeretik az olyan játékokat is, ahol be kell regisztrálni a játékba, és birodalmat, farmot stb. kell felépíteni és működtetni. Ezek a multiplayer játékok, ahol nem csak egyedül játszol, hanem vannak szomszédaid, akik ugyan olyan játékosok mint Te. Velük tudsz szövetségre lépni, vagy lerohanni. Az ilyen típusú játékokból is találsz néhány népszerűt az oldalon, mint a Goodgame Empire, Goodgame Galaxy, Goodgame Big Farm. Ezeknek a játékoknak a közös jellemzőjük, hogy pénzért bizonyos előnyöket tudsz szerezni magadnak. Felgyorsíthatod a játék menetét, azokhoz képest, akik ingyenesen játszanak.
Ezeket a játékokat nem kell letölteni, telepíteni. Nem vagy kitéve annak a veszélynek, hogy vírusos programot telepítesz a gépedre, és nem foglalja a helyet a háttétáradon.
Amire szükség van, hogy online tudj játszani, hogy legyen internet kapcsolatod, a gépeden fusson a flash alkalmazás. Ezen felül már csak időt kell rá szakítanod és indulhat is a játék.
Jó szórakozást!

Még nincs szavazat

Ments meg egy dokit!

Ne használj orvosi maszkot! Hagyd meg azoknak, akik az első vonalban küzdenek a járvány idején! Készíts, vásárolj mosható textil maszkot! Így nem a világszerte szűkös készletű orvosi maszkokat használod, és jut azoknak, akiknek legjobban szükségük van rá.

Ments meg egy dokit! Eljött a Te időd, amikor már nem hanyatt fekve otthon mented meg a világot, hanem teszel is valamit.

Ments meg egy dokit! Ezzel lehet,hogy szeretteid közül is megmentesz valakit. Ne késlekedj, cselekedj!

Ments meg egy dokit! Nézd meg a kihívást, és add tovább! Légy gyorsabb, mint a vírus! Most használd a szociális hálókat, mert életeket menthetsz.

És ments meg egy dokit!

Google+

Link Portas Linkkatalógus