Szavazz gyorsan!

A Hírszőnyeg alapelvei:
  • Gyorsaság
  • Értékelés

24 órán belüli Google indexálás!

Azonnal megjelenítjük a híreket! 24 órán belül indexálja a beküldött tartalmat a Google! Küldd be a cikkeidet és tapasztald a gyorsaságot. Értékeld a híredet és a többi cikket. A megszerzett minősítés alapján kerülnek pozicionálásra a tartalmak.

Könyvtámasz - ne dőljenek el a könyvek

Megunta, hogy a könyvespolcon a könyvek össze-vissza dülöngélnek? Nem szeretné, ha fejére esnének vagy nőnének könyvei? Használjon könyvtámaszt! A könyvtámaszra sokan úgy gondolnak, mint egy ódivatú, előző századi találmányra, pedig manapság is lehet mutatós, már-már divatos könnytámaszokat kapni különböző formában, színben, anyagból, kialakítással. Ha a könyvtámasz hiánycikk kedvenc könyvesboltjában, vagy papír-írószer boltjában, akkor szerezze be azt online, egy igen széles kínálattal és jó árakkal kecsegtető webáruházból!

Minősítésed: Nincs Átlag: 5 (1 szavazat)

Ments meg egy dokit!

Ne használj orvosi maszkot! Hagyd meg azoknak, akik az első vonalban küzdenek a járvány idején! Készíts, vásárolj mosható textil maszkot! Így nem a világszerte szűkös készletű orvosi maszkokat használod, és jut azoknak, akiknek legjobban szükségük van rá.

Ments meg egy dokit! Eljött a Te időd, amikor már nem hanyatt fekve otthon mented meg a világot, hanem teszel is valamit.

Ments meg egy dokit! Ezzel lehet,hogy szeretteid közül is megmentesz valakit. Ne késlekedj, cselekedj!

Ments meg egy dokit! Nézd meg a kihívást, és add tovább! Légy gyorsabb, mint a vírus! Most használd a szociális hálókat, mert életeket menthetsz.

És ments meg egy dokit!

Google+

Link Portas Linkkatalógus