Konyhabútor, irodabútor Baranya megyében!

A pokolba az összes boszorkánnyal, Luca-széket nem készítünk!

Amennyiben fenti ülőalkalmatosságra tart igényt, kérem, egy konkurens iparost keressen meg!

Mi ugyanis képtelenek vagyunk 13 napig piszmogni egy székkel!
Kedves Érdeklődő!
Kérem, csukja be a szemét, gondolja át; mennyi bútor található az Ön otthonában, berendezései között! Látja, a bútorok milyen jelentős szerepet kapnak életünkben?

Amikor hazaér (és nem javíthatatlanul rendetlen), a cipőt beteszi a cipősszekrénybe. A felöltő, kabát, a fogasra kerül.

Ha Ön nő, irány a konyhabútor, elő az edényekkel, hadd rotyogjon a vacsora!

Ha férfi, esetleg nyit egy sört, leül az ülőgarnitúrára, felteszi lábát a dohányzóasztalra, és átlapozza a napi sajtót. Közben nézi a TV-t, hallgatja a rádiót, amihez szintén elengedhetetlen dolog a bútor. Közben előkerül a macska, aki megint elbújt a beépített szekrényben, majd felugrik a gyerek számítógép-asztalára, nézni az akváriumban az aranyhal-valóságshowt.

Nem folytatom a „teleregényt”, hiszen mindannyiunk életének megvan a forgatókönyve, de egy közös biztosan van bennünk:
Kultúránkban az igazi otthon nem létezik bútor, berendezés nélkül.
Ahány ház, annyi szokás – tartja a mondás -, de el tud képzelni egy konyhát konyhabútor nélkül? A szélfogót előszobabútor, előszobafal, cipősszekrény, a szobát szekrénysor, beépített szekrény, gardrób nélkül? Egy virágtartó, telefon- és TV-állvány, dohányzóasztal, kényelmes író-, számítógép-asztal megszépíti, megkönnyíti mindennapjainkat.

Egy komód, egy ágyneműtartó, könyvespolc, fürdőszoba-bútor a törölközőknek, pipereszereknek, mind része az otthonunknak. Egy étkezőgarnitúra, étkezőbútor még a családi összetartozást is képviselheti! Egy íróasztal, éjjeli-szekrény, egyéb bútor remek ajándék lehet!

Még nincs szavazat

Ments meg egy dokit!

Ne használj orvosi maszkot! Hagyd meg azoknak, akik az első vonalban küzdenek a járvány idején! Készíts, vásárolj mosható textil maszkot! Így nem a világszerte szűkös készletű orvosi maszkokat használod, és jut azoknak, akiknek legjobban szükségük van rá.

Ments meg egy dokit! Eljött a Te időd, amikor már nem hanyatt fekve otthon mented meg a világot, hanem teszel is valamit.

Ments meg egy dokit! Ezzel lehet,hogy szeretteid közül is megmentesz valakit. Ne késlekedj, cselekedj!

Ments meg egy dokit! Nézd meg a kihívást, és add tovább! Légy gyorsabb, mint a vírus! Most használd a szociális hálókat, mert életeket menthetsz.

És ments meg egy dokit!

Google+

Link Portas Linkkatalógus