Szavazz gyorsan!

A Hírszőnyeg alapelvei:
  • Gyorsaság
  • Értékelés

24 órán belüli Google indexálás!

Azonnal megjelenítjük a híreket! 24 órán belül indexálja a beküldött tartalmat a Google! Küldd be a cikkeidet és tapasztald a gyorsaságot. Értékeld a híredet és a többi cikket. A megszerzett minősítés alapján kerülnek pozicionálásra a tartalmak.

Megfizethető bútorok boltja és online webáruháza

Amennyiben szeretne igazán minőségi, ám mégis olcsó bútorokat vásárolni, úgy nincs más dolga, mint meglátogatni online bútor webáruházunkat.

Webáruházunkban otthona minden részébe talál megfelelő bútorokat. Legyen szó egy kényelmes sarok ülőgarnitúráról, kanapéról vagy épp egy szép étkezőszettről, esetleg valamilyen gyerekszobába illő bútorról, nálunk mindent megtalál 1 helyen. Modern vagy épp hagyományos stílusú bútorok, egyedi bútorok vagy épp szettek, nálunk semmi sem akadály. Országos szinten mindenhova házhoz szállítunk személyesen, saját járművel, hogy garantálva legyen a bútorok épsége és szépsége. Magukat a bútorokat egy 1100 m2-es raktárban tároljuk, és onnan szállítjuk ki az ország bármely pontjára. Üzletpolitikánk: megfizethető, de minőségi bútorok értékesítése.

Minősítésed: Nincs Átlag: 5 (3 szavazat)

Ments meg egy dokit!

Ne használj orvosi maszkot! Hagyd meg azoknak, akik az első vonalban küzdenek a járvány idején! Készíts, vásárolj mosható textil maszkot! Így nem a világszerte szűkös készletű orvosi maszkokat használod, és jut azoknak, akiknek legjobban szükségük van rá.

Ments meg egy dokit! Eljött a Te időd, amikor már nem hanyatt fekve otthon mented meg a világot, hanem teszel is valamit.

Ments meg egy dokit! Ezzel lehet,hogy szeretteid közül is megmentesz valakit. Ne késlekedj, cselekedj!

Ments meg egy dokit! Nézd meg a kihívást, és add tovább! Légy gyorsabb, mint a vírus! Most használd a szociális hálókat, mert életeket menthetsz.

És ments meg egy dokit!

Google+

Link Portas Linkkatalógus