Miért vegyünk babafészket a csecsemőnek?

Egy kismama már a várandósság ideje alatt megtervezi, hogy kisbabája hol fog aludni és még a születése előtt be is rendezi ezt a területet a lakásban. A csecsemők sokat alszanak, pihennek napközben is, ezért olyan helyre van szükségük, ami kényelmes és biztonságot nyújt a számukra. Ma már számtalan pihenő eszközt piacra dobnak a gyártók, például napjainkban egyre felkapottabbak a babafészkek, ami nem véletlen, hiszen számtalan pozitív tulajdonsággal rendelkeznek, ez pedig az újdonsült anyukának és a babának is egyaránt előnyére válik.

A babafészek körülölelő biztonságot teremt…

A babafészek, amit más néven baba öbölnek is neveznek, lehetővé teszi a szabad mozgást, miközben megteremti a tökéletes biztonságot. A minőségi babafészek 100% pamutból készül, hogy még véletlenül se irritálja a baba bőrét, mivel még rendkívül érzékeny. Töltete lehet vatta vagy mikrogolyócska is. A puha és meleg babafészek úgy lett megalkotva, hogy a kisdedet az anyaméhre emlékeztesse, nem mellesleg mérete miatt szinte bárhol használhatjuk. Az altatások során is jelentős szerepe lehet a babafészeknek, ugyanis az alsó része is ki van párnázva, így ezzel együtt emelhetjük át a kiságyba anélkül, hogy a picit felébresztenénk.

Minősítésed: Nincs Átlag: 5 (1 szavazat)

Ments meg egy dokit!

Ne használj orvosi maszkot! Hagyd meg azoknak, akik az első vonalban küzdenek a járvány idején! Készíts, vásárolj mosható textil maszkot! Így nem a világszerte szűkös készletű orvosi maszkokat használod, és jut azoknak, akiknek legjobban szükségük van rá.

Ments meg egy dokit! Eljött a Te időd, amikor már nem hanyatt fekve otthon mented meg a világot, hanem teszel is valamit.

Ments meg egy dokit! Ezzel lehet,hogy szeretteid közül is megmentesz valakit. Ne késlekedj, cselekedj!

Ments meg egy dokit! Nézd meg a kihívást, és add tovább! Légy gyorsabb, mint a vírus! Most használd a szociális hálókat, mert életeket menthetsz.

És ments meg egy dokit!

Google+

Link Portas Linkkatalógus