Szavazz gyorsan!

A Hírszőnyeg alapelvei:
  • Gyorsaság
  • Értékelés

24 órán belüli Google indexálás!

Azonnal megjelenítjük a híreket! 24 órán belül indexálja a beküldött tartalmat a Google! Küldd be a cikkeidet és tapasztald a gyorsaságot. Értékeld a híredet és a többi cikket. A megszerzett minősítés alapján kerülnek pozicionálásra a tartalmak.

Miért hasznosak a macska játékok?

A különféle macska játékok jól jönnek a felnőtt és a kölyök cicáknak egyaránt. Legyenek bármennyi idősek is a játék nem maradhat ki a mindennapjaikból. A macskák kíváncsi élőlények, szeretnek mindent megnézni, kergetnek, levadásznak dolgokat, tehát ebből is láthatjuk, hogy folyton keresik az izgalmakat. Amennyiben nem szeretnénk, hogy a saját holmiainkban, személyes tárgyainkban találják meg a lehetőséget a mókára, úgy vegyünk számukra minél több kifejezetten cicáknak tervezett játékot. Az ideális az, ha különböző típusúakat szerzünk be belőlük. Jobban felkelti az érdeklődésüket, ha ezek a játékok színesek vagy képesek valamilyen mozgásra. Legyen szó egy kitömött egérről, gumilabdáról, kézre húzható mintás kesztyűről, a macskák tutira élvezni fogják a gazdival töltött időt, de ezek segítségével az önálló játékra is képesek. A vásárlók körében népszerűek még a lámpák és a lézer pointerek is, hiszen a padlón és a fal felületén cikázó fényt állandóan kergetik, mintha kötelező lenne.

Még nincs szavazat

Ments meg egy dokit!

Ne használj orvosi maszkot! Hagyd meg azoknak, akik az első vonalban küzdenek a járvány idején! Készíts, vásárolj mosható textil maszkot! Így nem a világszerte szűkös készletű orvosi maszkokat használod, és jut azoknak, akiknek legjobban szükségük van rá.

Ments meg egy dokit! Eljött a Te időd, amikor már nem hanyatt fekve otthon mented meg a világot, hanem teszel is valamit.

Ments meg egy dokit! Ezzel lehet,hogy szeretteid közül is megmentesz valakit. Ne késlekedj, cselekedj!

Ments meg egy dokit! Nézd meg a kihívást, és add tovább! Légy gyorsabb, mint a vírus! Most használd a szociális hálókat, mert életeket menthetsz.

És ments meg egy dokit!

Google+

Link Portas Linkkatalógus