Szavazz gyorsan!

A Hírszőnyeg alapelvei:
  • Gyorsaság
  • Értékelés

24 órán belüli Google indexálás!

Azonnal megjelenítjük a híreket! 24 órán belül indexálja a beküldött tartalmat a Google! Küldd be a cikkeidet és tapasztald a gyorsaságot. Értékeld a híredet és a többi cikket. A megszerzett minősítés alapján kerülnek pozicionálásra a tartalmak.

Miért jó a molnárkocsi?

A molnárkocsik nehezebb tárgyak megemelésére szolgálnak. Az élelmiszeriparban is alkalmazzák az áruk mozgatására, mivel ezeket kézzel szinte lehetetlen megemelni.
Továbbá a molnárkocsik nagy segítséget jelenthetnek egy költözés során, raktárakban és a műhelyekben, de hotelekben és iskolákban is használják.

Milyen molnárkocsikat különböztethetünk meg?

A hagyományos molnárkocsi, más néven rekesz szállító, ami körülbelül 100-200 kg szállítására is gond nélkül képes, mindezt maximális biztonságban. A legtöbb területen ezzel a típussal találkozhatunk, de ma már vannak speciális molnárkocsik is.

Az összecsukható molnárkocsit főleg teherautókon veszik igénybe, hiszen itt sokszor kevés a hely és a hagyományos nem férne el a szállítás során, de a rakodáshoz kellene, ennek pedig egy tömött raktérben is könnyen találhatunk helyet. A lépcsőjáró molnárkocsik a lépcsőn való szállítás során jelentenek óriási segítséget. A fő kerék az esetükben nem egy kerékből áll, hanem három kicsiből, amelyek tökéletesen illeszkednek a lépcsőfokokhoz. A felsoroltakon kívül külön molnárkocsikat gyártottak palackok, abroncsok és székek mozgatására.

Még nincs szavazat

Ments meg egy dokit!

Ne használj orvosi maszkot! Hagyd meg azoknak, akik az első vonalban küzdenek a járvány idején! Készíts, vásárolj mosható textil maszkot! Így nem a világszerte szűkös készletű orvosi maszkokat használod, és jut azoknak, akiknek legjobban szükségük van rá.

Ments meg egy dokit! Eljött a Te időd, amikor már nem hanyatt fekve otthon mented meg a világot, hanem teszel is valamit.

Ments meg egy dokit! Ezzel lehet,hogy szeretteid közül is megmentesz valakit. Ne késlekedj, cselekedj!

Ments meg egy dokit! Nézd meg a kihívást, és add tovább! Légy gyorsabb, mint a vírus! Most használd a szociális hálókat, mert életeket menthetsz.

És ments meg egy dokit!

Google+

Link Portas Linkkatalógus