Szavazz gyorsan!

A Hírszőnyeg alapelvei:
  • Gyorsaság
  • Értékelés

24 órán belüli Google indexálás!

Azonnal megjelenítjük a híreket! 24 órán belül indexálja a beküldött tartalmat a Google! Küldd be a cikkeidet és tapasztald a gyorsaságot. Értékeld a híredet és a többi cikket. A megszerzett minősítés alapján kerülnek pozicionálásra a tartalmak.

Mikrobusz és kisbusz bérlés

Cégünk, a Bestrent Kft. egyebek mellett mikrobusz és kisbusz bérléssel is foglalkozik. Szolgáltatásainkat mind magánszemélyek, mind cégek egyaránt igénybe vehetik. Miért éri meg mikrobuszt, illetve kisbuszt bérelni?

Elsősorban mivel önnek nem kell saját járművet vásárolnia, illetve fenntartania, hanem csak időlegesen bérel egyet, így rengeteg pénzt spórolhat meg nem csak a vásárláson, de a fenntartást is mi álljuk. Mivel a járműparkban hatalmas a választék, így mindenki megtalálhatja a szükségeinek és pénztárcájának legmegfelelőbb járművet, legyen szó egy egyszerűbb, kevés férőhelyes kisbuszról, vagy egy 9 főt is szállítani képes járműről. Minden járműnél fontos a kifogástalan esztétikai és műszaki állapot, amire mi is odafigyelünk, minden járművünk folyamatos szervizelésben részesül, és csak ezt követően adjuk át. Minden járművünk előzetes egyeztetés után megtekinthető és kipróbálható. Ha kisbusz vagy mikrobusz bérléssel kapcsolatban bármilyen kérdése van, úgy elérhet minket e-mailben és telefonon egyaránt.

Minősítésed: Nincs Átlag: 5 (1 szavazat)