Milyen lehetőségeink vannak, ha nem akarunk eredeti tintapatront vásárolni?

Mindenki tudja, hogy az eredeti tintapatron rendkívül drága lehet, ha olcsó nyomtatót választunk. Sokan sajnos nem néznek utána, hogy mennyibe is kerül a nyomtatókellék és csak akkor jönnek rá, amikor már fogyóban van az eredeti nyomtatókellék. Ha nem akarunk sok pénzt elkölteni, akkor van pár lehetőségünk, melyekkel csökkenthetjük a kiadásainkat.

Milyen megoldást jelent az újratöltött patron?
A legolcsóbb megoldás a patron újratöltése lehet, melyet akár otthon is elvégezhetünk. A legtöbb esetben ez az eljárás minőségromlással jár és sokkal kevesebb lesz a nyomtatható oldalak száma, vagyis az oldalkapacitás. Vannak erre az eljárásra szakosodott üzletek is, ahol szakszerűen újra tudják tölteni a patronokat szennyeződések nélkül.

Vajon az újragyártott patronok hozzák el a megváltást?
Lehet vásárolni újragyártott tintapatronokat is, melyek nem összekeverendőek az utángyártottal. Az újragyártott tintapatronokat úgy készítik, hogy már egyszer, vagy többször használt patronokat újra felhasználják és a már használt alkatrészekből készítenek egy újat. Ezeknél a típusoknál jobb a minőség, mint az újratöltötteknél, azonban nem vehetik fel a versenyt az eredeti termékekkel.

Miért az utángyártott tintapatront ajánljuk?
Elérkeztünk a legmegbízhatóbb típushoz, vagyis az utángyártott tintapatronokhoz. Ezek a patronok teljesen újak, nincsen bennük használt alkatrész. Az eredeti termékek tervrajzai alapján készülnek, így biztos, hogy kompatibilisek lesznek az adott nyomtatóval. Nyomtatási minőségben megegyeznek az eredeti termékekkel, azonban árban sokkal kedvezőbbek, ha jól választunk nyomtatót, akkor akár 50%-al olcsóbban is megkaphatjuk az utángyártott tintapatronokat. Mi ezt a típust javasoljuk, mivel messze ez a legmegbízhatóbb és a legminőségibb.

Válassza a Best-Toner webáruházat!
A Best-Toner utángyártott tintapatronokkal foglalkozik és rendkívül kedvező áron juthat hozzá ezekhez a nyomtatókellékekhez. Kattintson a linkre és nézze meg az óriási kínálatot. Nem fogja megbánni!

Még nincs szavazat

Ments meg egy dokit!

Ne használj orvosi maszkot! Hagyd meg azoknak, akik az első vonalban küzdenek a járvány idején! Készíts, vásárolj mosható textil maszkot! Így nem a világszerte szűkös készletű orvosi maszkokat használod, és jut azoknak, akiknek legjobban szükségük van rá.

Ments meg egy dokit! Eljött a Te időd, amikor már nem hanyatt fekve otthon mented meg a világot, hanem teszel is valamit.

Ments meg egy dokit! Ezzel lehet,hogy szeretteid közül is megmentesz valakit. Ne késlekedj, cselekedj!

Ments meg egy dokit! Nézd meg a kihívást, és add tovább! Légy gyorsabb, mint a vírus! Most használd a szociális hálókat, mert életeket menthetsz.

És ments meg egy dokit!

Google+

Link Portas Linkkatalógus