Szavazz gyorsan!

A Hírszőnyeg alapelvei:
  • Gyorsaság
  • Értékelés

24 órán belüli Google indexálás!

Azonnal megjelenítjük a híreket! 24 órán belül indexálja a beküldött tartalmat a Google! Küldd be a cikkeidet és tapasztald a gyorsaságot. Értékeld a híredet és a többi cikket. A megszerzett minősítés alapján kerülnek pozicionálásra a tartalmak.

Milyen munkákat vállal egy átlagos költöztető cég?

Egy költöztetéssel foglalkozó cég számos feladatban tud nekünk segíteni, nem korlátozzák le a szolgáltatásaikat csupán csak egy feladatra. Cikkem azért íródott, hogy megismertessem a nagyközönséggel, hogy mégis mik azok a szolgáltatások, melyeket elvégez egy átlagos költöztető cég.

Értelemszerűen a költöztetés minden ilyen cég fő profilja, de az az egyszerűnek tűnő folyamat is számos módon mehet végbe. Beszélhetünk budapesti, vagy vidéki, illetve külföldről Magyarországra, vagy Magyarországról külföldre való költöztetésről is. Mindegyik folyamat nagyban eltér, más felkészülést, papírokat igényelnek. Ha Budapesten belül szeretnénk költözni, akkor meg kell bizonyosodnunk a behajtási engedély köteles utcákról, a parkolási lehetőségekről. Sokkal bonyolultabb a fővárosban költözni, mint vidéken. Ha vidéken szeretnénk költözni, akkor általában kilométer díjat is kell fizetnünk, ami a legtöbb esetben 100-150 forint között szokott lenni. Vidéken sokkal valószínűbb, hogy találnak a költöztetők parkolóhelyet a célterülethez közel. Ebből is látszik, hogy mekkora eltérések lehetnek a fővárosi és a vidéki költöztetés között, a külföldiről nem is beszélve.

Másik fontos szolgáltatás az irodaköltöztetés, aminél sokkal több elektronikai berendezést kell elszállítani, illetve gyorsabban is kell dolgozni, mivel még a pár órás csúszások is jelentős bevételkiesést eredményezhetnek.

A bútorszállítás is gyakori szolgáltatás, mely csak pár bútordarab elszállítását jelenti. Ha vásárolunk egy bútort, de nem ahonnan vettük nem tudja elszállítani otthonunkba, akkor kérhetjük ezt a szolgáltatást egy költöztető cégtől.

A lomtalanítás is egyre többször szerepel a költöztető cégek szolgáltatásai között, mivel az önkormányzatok által szervezett lomtalanítások között több hónap, vagy akár egy év is eltelhet. Ha nagytakarítást végzünk, vagy ki szeretnénk pakolni a garázsunkban, akkor általában rengeteg szemét, felesleges kacat gyűlik össze, melynek elszállítását nem tudjuk megoldani. Egy költöztető cég segítsége hívásával azonban ez a probléma is gyorsan megoldódik.

Az áruterítés nem a leggyakoribb elvégzendő feladat, de a kimutatások alapján megnőtt az ilyen szolgáltatások után a kereslet. Ha rendelkezünk raktárral és azt szeretnénk, hogy az ott tárolt raklapokat, árucikkeket elszállításuk (terítsék) különböző áruházakban, kereskedésekben, akkor egy áruterítéssel foglalkozó költöztető cég nagy segítséget jelenthet.

Ezek lettek volna egy költöztető cég leggyakoribb szolgáltatási. Remélem tetszett a leírás és már többet tudsz erről a témáról!

Még nincs szavazat