Szavazz gyorsan!

A Hírszőnyeg alapelvei:
  • Gyorsaság
  • Értékelés

24 órán belüli Google indexálás!

Azonnal megjelenítjük a híreket! 24 órán belül indexálja a beküldött tartalmat a Google! Küldd be a cikkeidet és tapasztald a gyorsaságot. Értékeld a híredet és a többi cikket. A megszerzett minősítés alapján kerülnek pozicionálásra a tartalmak.

Milyen vizsgálat a CBCT?

A Cone Beam CT, rövidítve CBCT, olyan speciális diagnosztikai eljárás, ami lényegében háromdimenziós digitális röntgenképek készítésére alkalmas. A vizsgálat az orvostudomány több területén is meghatározó, a fogászat, implantológia, szájsebészet, arc- állcsont sebészet, fül-orr gégészet és a rekonstruktív sebészet számára is kiváló diagnosztikai eszköz. A felvétel készítése során a páciens röntgensugárzásnak van kitéve, ám korán sem akkora dózist kap, mint egy hagyományos CT esetében, de ettől függetlenül ólomköpeny használata ugyanúgy kötelező. A fővárosi lakosok a vizsgálatot a VIP Dental rendelőjében is elvégeztethetik, ahol rendkívül modern berendezésekkel dolgoznak, amelyek meglehetősen részletes képeket biztosítanak. A korszerű eszközökön kívül pedig meg kell említenünk a tiszta és rendezett környezetet, illetve az ott dolgozó szakemberek kedvességét.

Még nincs szavazat

Ments meg egy dokit!

Ne használj orvosi maszkot! Hagyd meg azoknak, akik az első vonalban küzdenek a járvány idején! Készíts, vásárolj mosható textil maszkot! Így nem a világszerte szűkös készletű orvosi maszkokat használod, és jut azoknak, akiknek legjobban szükségük van rá.

Ments meg egy dokit! Eljött a Te időd, amikor már nem hanyatt fekve otthon mented meg a világot, hanem teszel is valamit.

Ments meg egy dokit! Ezzel lehet,hogy szeretteid közül is megmentesz valakit. Ne késlekedj, cselekedj!

Ments meg egy dokit! Nézd meg a kihívást, és add tovább! Légy gyorsabb, mint a vírus! Most használd a szociális hálókat, mert életeket menthetsz.

És ments meg egy dokit!

Google+

Link Portas Linkkatalógus