Szavazz gyorsan!

A Hírszőnyeg alapelvei:
  • Gyorsaság
  • Értékelés

24 órán belüli Google indexálás!

Azonnal megjelenítjük a híreket! 24 órán belül indexálja a beküldött tartalmat a Google! Küldd be a cikkeidet és tapasztald a gyorsaságot. Értékeld a híredet és a többi cikket. A megszerzett minősítés alapján kerülnek pozicionálásra a tartalmak.

gazdaság

Piackutatási tudnivalók - Online kérdőívkészítés

Hasznos írás az ügyfélelégedettség mérésről. A szolgálatodra blog a különféle szolgáltatásokat, szakmákat próbál egybegyűjteni. Ez lehet pénzüggyel kapcsolatos munka, dolog. Továbbá akár marketing is! Szóval a lényeg, hogy megkísérel bepillantást engedni a magánszemélyek számára rendelkezésre álló tucatnyi szolgáltatás részletébe.

Hitel, biztosítás kalkulátorok használatának módja

Sokan nem a szerződés megkötése előtt használják a hitel és biztosítási kalkulátorokat. Utólagosan a szerződés létrejötte után, már várhatólag csak saját kidobott pénzünket kalkulálhatjuk ki. A nem a legelőnyösebb szerződés megkötése időben és pénzügyileg is kárt okozhat részünkre. A gond a szerződések apró és kevésbé apró betűs részeiben is lehet.

Arany ára

Az arany ára nap mint nap változik. Pár évvel ezelőtt még elegendő volt reggelente megtekinteni az árfolyamokat és a kereskedők bizonyosak lehettek abba, hogy számolhatnak akár egy nagyobb üzlet esetében is ezekkel az árfolyamokkal. A london fix árfolyamoknál már megkülönböztetésre került a délelőtti és délutáni árfolyamok. Manapság akár pár órán belül annyit változhat az arany ára, hogy egy törtarany felvásárlás teljes hasznát elemésztheti.

Ezüst árfolyam

Az ezüst árfolyam az elmúlt 10 év alatt csaknem meg tízszereződött. Az árfolyamát -ahogy a többi nemesfémét is- a kereslet és kínálat határozza meg. A jelentős kereslet bővülés komoly potenciált jelenthet az ezüst árfolyamára a továbbiakban is. Nézze meg az aktuális és elmúlt napok, évek ezüst árfolyam adatait!

Arany árfolyam

A világpiaci arany árfolyam alakulását a piac határozza meg. Azaz a kereslet-kínálat függvényében akár pár óra alatt is jelentős erősödés vagy gyengülés következhet be a sárga nemesfém értékében. Tekintse meg az elmúlt évek árfolyam grafikonját és az aktuális árfolyamokat is egy helyen.

A leghasznosabb kötelező biztosítás

Számos sok féle kötelező biztosítás létezik és ezért, mindig át kell gondolni, hogy kit is válasszunk. Mivel a baj esetén mindig szükséged van a biztosítódra.

Online tőzsde

Tőzsdézni szeretnél? Plusz jövedelmet szerezni otthonod kényelméből pár kurzuson való részvétel után? Az utóbbi időben a devizapiaci kereskedés igen csak megnyitotta kapuit a hétköznapi kereskedők előtt is, így most neked is lehetőséged van tőzsdézni és pénzt keresni. Lépj be oldalunkra, regisztrálj és tudj meg többet, hogyan duzzadhat számlád hetente.

Gazdasági hírek

Honlapunk által lehetőséget nyújtunk neked a legfrissebb gazdasági hírek megismerésére, hiszen megértjük, milyen nehéz aktuális, vad

Poltikai és Gazdasági Fórum

Érdekelnek a napi közélet, politikai és gazdasági események? Van véleményed, de eddig nem találtál egy olyan társaságot ahol el tudnád mondani? Gyere és fórumozz velünk a kulturált politikai fórumon. Napi politikai és gazdasági hírekkel várunk téged és egy remek társasággal. Színesítsd a politikai fórumot jelenléteddel, hogy jobban megismerhessünk téged!