Szavazz gyorsan!

A Hírszőnyeg alapelvei:
  • Gyorsaság
  • Értékelés

24 órán belüli Google indexálás!

Azonnal megjelenítjük a híreket! 24 órán belül indexálja a beküldött tartalmat a Google! Küldd be a cikkeidet és tapasztald a gyorsaságot. Értékeld a híredet és a többi cikket. A megszerzett minősítés alapján kerülnek pozicionálásra a tartalmak.

hajápolás

ZSÍROS HAJ

A hajunk mosás után egy-két nappal ismét bezsírosodik, mintha beolajozták volna, lelapul, és matt fényű a rátapadt porszemcsék meg az egyéb idegen anyagok miatt? A hiba nem feltétlenül a tisztálkodási szokásainkban keresendő; a probléma örökletes is lehet.

Hajápolás vitaminokkal.

Kattints a honlap linkjére és tekintsd meg a honlapon összegyűjtött rengeteg információt a hajápoló termékekről. A hajápolás egy fontos tevékenység, hiszen fontos, hogy a hajunk egészséges és szép legyen. Ha a hajkoronánkat nem ápoljuk megfelelően, akkor az töredezni fog, így elveszti a védő szerepét is. A honlapon megismerhetjük a haj legalapvetőbb vitaminját is, az E - vitamint.

Házi készítésű samponok, hajöblítők

A hideg és a fűtési szezon hatással van hajunk állapotára, szükség van tehát az extra bánásmódra. A hideg szárítja a hajat, a sapka alatt pedig könnyebben zsírosodik. Frizuránk állapota az egész megjelenésünket meghatározza, ezért nem árt odafigyelni a megfelelő ápolásra. Használjunk házi készítésű sampont és öblítőt a fénylő és egészséges hajtincsekért.

Samponok

Fénytelen hajra

Hogyan ne legyen a hajápolásból hajpusztítás?

Szakértők szerint a hajformázó eszközök és különböző hajápolási technikák nem megfelelő alkalmazása a hajszálak sérüléséhez és elvesztéséhez vezethet. „Az olyan mítoszok, mint hogy a hajat naponta legalább 100-szor kell megfésülni, súlyosan károsíthatják a hajvégeket” – nyilatkozta Dr. Paradi Mirmirani, a Kalifornia Egyetem bőrgyógyász professzora.

Kiadó lakás hirdetések

Az ingatlanok hirdetéseit érdemes alaposan átnézni, hiszen ezek nagyon sok információt közölnek velünk. A kiadó lakás hirdetések tájékoztatnak arról, hogy mekkora általában a lakás, milyen állapotban van, és így tovább.

Hajbeültetés a férfiaknak

A férfiak esetében előbb szokott jelentkezni a kopaszodás, aminek a hatására foltokban eltűnik a hajuk. A hajbeültetés a férfiaknak is ajánlott szolgáltatás.

Szalon 21 Fodrászat. A póthaj otthoni kezelése

A póthaj otthoni kezelése!

Hajhullás okai - HairClinic

A nagy arányú hajhullás gyakori kiváltója a hajgyökér körüli szövetek megszilárdulása lehet. Azoknál, akiknél ezek a szövetek szilárddá váltak, a hajhullás tünetei léphetnek fel.

Kozmetikai csomagok

Az allergia sok ember mindennapi életét megkeseríti, és ezért kénytelen csak olyan kozmetikumokat használni amelyek hypoallergén tartalmúak. A szépségápolás számukra csak ezekkel a termékekkel elképzelhető, hiszen a többi bőrpírt vagy irritációt eredményezhet.

Linap-Hair Hajstúdió - hajhosszabbítás, hajfelvarrás

A Linap-Hair Hajstúdió hajfelvarrással, hőillesztéssel és a hajhosszabbítás további számos technikájával dolgozik.
Képzett munkatársaink többéves tapasztalattal rendelkeznek.
Hajstúdiónk folyamatos akciókkal és a legmodernebb szolgáltatásokkal várja vendégeit. http://www.linaphair.com