Szavazz gyorsan!

A Hírszőnyeg alapelvei:
  • Gyorsaság
  • Értékelés

24 órán belüli Google indexálás!

Azonnal megjelenítjük a híreket! 24 órán belül indexálja a beküldött tartalmat a Google! Küldd be a cikkeidet és tapasztald a gyorsaságot. Értékeld a híredet és a többi cikket. A megszerzett minősítés alapján kerülnek pozicionálásra a tartalmak.

póthaj

Európai póthaj az igényes hajhosszabbításhoz

Az európai póthaj a legalkalmasabb arra, hogy kevésbé dús, rövid tincseidből hosszú és dús hajzuhatagot varázsoljon fodrászod. A Fodrászcikk Áruházban hajfelvarráshoz szükséges tresszelt, hőillesztéses módszerhez való tincses, illetve copfos európai póthajat vásárolhatsz igen kedvező áron, magas minőségben.

Válaszd a minőséget, vásárolj te is európai hajat!

Az európai póthaj a legjobb választás azoknak, akik minőségi, szép és természetes hatású hajhosszabbításra szeretnének szert tenni. Ha már nézelődtél a kereskedések kínálatában, de még nem döntöttél, a megfelelő ár/érték arányú minőségi póthajak után talán már nem is kell tovább keresgélned, mert jó helyen jársz.

Póthaj webshop!

Van egy weblap, amely Neked is segít megismerkedni a különféle póthajakkal, ha eddig arra nem volt lehetőséged. Sokan keresnek egy olyan honlapot, amely minden információt felkínál, amit csak szeretnénk és amely által mindenre fényt deríthetünk. Ajánlott megtekinteni a különböző leírásokat a hajakról és egyben a képeket is. Tedd meg itt: http://www.ihair.hu/.

Póthajak szuper árban!

Póthaj ápolása nem gyerekjáték, és nagy odafigyelést igényel! Fontos azzal tisztában lennünk, hogy a póthaj (miután levágják és megtisztítják) nem kapja meg a megfelelő nedvességet a hajhagymáktól, így folyamatosan táplálnunk és ápolnunk kell azt. Kattints internetes oldalunkra és tudd meg a pontos részleteket már a mai nap során, klikk ide!

Hajhosszabbítás

Manapság teljesen másként működik a hajhosszabbítás, mint az régebben történt. Nagyon profi tincseket készítenek a szakemberek, amelyek pontos felhelyezése által nem is vevődik észre, hogy az adott póthaj nem eredeti, hanem mesterségesen lett kipótolva.

Hajhosszabbítás

Manapság teljesen másként működik a hajhosszabbítás, mint az régebben történt. Nagyon profi tincseket készítenek a szakemberek, amelyek pontos felhelyezése által nem is vevődik észre, hogy az adott póthaj nem eredeti, hanem mesterségesen lett kipótolva.

Póthaj

A póthaj nagyszerű hajhosszabbítási módszer lehet azonban nagyon oda kell figyelni arra, hogy megfelelően tisztítsuk és kezeljük mivel másképp nagyon hamar tönkremehet főleg, ha beültetett vagy fodrász által felhelyezett póthajról van szó.

Csatos póthaj

Csatos póthaj lehengerlő árakon csak álunk! Amennyiben eleged volt már a rövid hajból, de nem tudod gyorsan megnöveszteni azt, érdemes szétnézned oldalunkon. Miért? Mert számos póthajat tudunk nyújtani magánszemélyeknek és fodrászatoknak egyaránt, ami könnyebb-nehezebb felrakással ideális hajhosszt valósíthat meg.

Nálunk kapható csatos póthaj olcsón!

Kevés a haj a fejeden? Egy ünnepségre készülsz, de szeretnéd, ha hajkoronád elbűvölően szép lenne? Ha igen, akkor rendelj még ma oldalunkról csatos póthajat! Vedd fel velünk a kapcsolatot még ma és válogass kedvedre a többféle színből és hosszból. Amennyiben tanácstalan vagy, kérdezd meg munkatársainkat és segítenek a döntéshozatalban is.

Hajfeltöltés

Többféle hajnövelési eljárás létezik, mint például a hüvelyes, vagy a csatos, de a legjobb hatást hőillesztéssel nyerhetjük. A hajhosszabbítás keratinos hőillesztéssel időtálló, a póthajak megfelelő kezelés mellett hónapokig fent maradhatnak. Ezzel az eljárással nyugodtan lehet feltűzve viselni, festeni, göndöríteni a hajat.