Szavazz gyorsan!

A Hírszőnyeg alapelvei:
  • Gyorsaság
  • Értékelés

24 órán belüli Google indexálás!

Azonnal megjelenítjük a híreket! 24 órán belül indexálja a beküldött tartalmat a Google! Küldd be a cikkeidet és tapasztald a gyorsaságot. Értékeld a híredet és a többi cikket. A megszerzett minősítés alapján kerülnek pozicionálásra a tartalmak.

ismerkedés

Hódítás, hódítási tippek

Azon szerencsések közé tartozol, akik már találkoztak a nagy Ő-vel? Már csak annyi van hátra, hogy meg kellene hódítani, ugye? Kérdések cikáznak a fejedben és szeretnél végre nem csak üres csajozási tanácsokat, hanem hasznos hódítási tippeket kapni a profiktól? Hogyan szólítsd meg? Mit mondj neki, hogy élvezetes beszélgetésbe gabalyodjatok?

Szex pózok a párkapcsolatban

A hűség és az elköteleződés nagy akaraterőt kíván, hogy ne fásuljon bele senki a társába. A hálószoba kiváló terep, hogy mindig valami újjal lepd meg párodat. A hosszú és boldog párkapcsolat és az élményekben gazdag egy éjszakás kalandok titka részben a megfelelő minőségű és bizsergési szintű szexpózok bevetése.

Ha kifogynál a csajozós dumákból

Gratulálunk, ha már azok közé tartozol, akik tesznek is valamit annak érdekében, hogy legyen egy szerető párjuk! Mi a módszered? Fogysz ki az ötletekből? Akkor most pont jó helyre kattintottál, ugyanis a csajozós dumák legújabb fejlesztésű technikáival találkozhatsz testközelben! Tudtad, hogy a csajok a szavak mögötti értelemet hallják meg először?

Találd meg saját csajozós dumáidat

Hányasd adnál magadnak, ha osztályoznád csajozós teljesítményedet? Bármit is adtál 5 alatt, komoly munka áll még előtted a csábítás terén, hiszen az önbizalom és a magabiztosság építése nélkül vajmi kevés esélyed lesz megtalálni a tökéletes barátnőt.

Hogyan kell csókolózni?

Biztos vagy magadban? Soha nem merül fel benned kétség, hogy vajon jól csókolózol-e? Ha így van, a szerencsés kevesek közé tartozol. A legtöbb férfi iszonyú szorongással küzd, amikor a csókolózás minősége szóba kerül. Hogyan kell csókolózni? Nem csak az ajkak érnek össze, ennél jóval komplexebb a művelet. Tanuld meg átélni a pillanatot és kommunikálni a csókok nyelvén.

Csajozós szövegek

A férfiak legalább 80%-a küzd a megközelítési pániknak nevezett 21. századi problémával. Nem mernek odamenni a nőkhöz, ha vagy oda is mennek, megbénulnak, meg sem tudnak szólalni. Sokan ezért fel is hagynak a módszeres ismerkedéssel, inkább csak várják, hogy becsöngessen életük Nagy Asszonya. Pedig a probléma kezelhető.

Csajozás tapasztalt trénerekkel

A Pua - az ismerkedő művész - olyan tapasztalatokra tett szert az évek során, melyekkel szinte játszi könnyedséggel és sikeresen ismerkedik meg bárkivel. A sikeresség mindig mást jelent, lehet az egy puszi a találkozás végén, egy csók, vagy egy egyszerű telefonszám csere. A lényeg az, hogy a csajozás nem utópia többé a számodra sem, ha eddig az is volt!

VampireFreaks.Hu az Extrém Közösség

A vampirefreaks.hu egy zárt rendszerű, meghívásos alapon működő közösségi oldal.
Az oldal címe Extrém Közösség, mert elsősorban azoknak az arcoknak szól, akik a
többi, hasonló oldalról kinézetük, viselkedésük vagy gondolkodásmódjuk miatt kilógnak.
A regisztrált tagok chatelhetnek, levelezhetnek egymással, ismerősöket jelölhetnek,
képeket tudnak feltölteni. A vampirefreaks.hu beépitett MSN modullal is rendelkezik,
ezen keresztül a regisztrált tagok közös klubot alapithatnak MSN-es barátaikkal.
Belépéskor mindenki beállíthatja az aktuális hangulatát, és választhat magának egyet