Szavazz gyorsan!

A Hírszőnyeg alapelvei:
  • Gyorsaság
  • Értékelés

24 órán belüli Google indexálás!

Azonnal megjelenítjük a híreket! 24 órán belül indexálja a beküldött tartalmat a Google! Küldd be a cikkeidet és tapasztald a gyorsaságot. Értékeld a híredet és a többi cikket. A megszerzett minősítés alapján kerülnek pozicionálásra a tartalmak.

kiadó

Ingatlan bérbeadás Budapest

Egy jól kiválasztott iroda vagy műhely sokat számít egy kis- vagy középvállalkozás életében. Nem mindegy, hogy mennyit költ a bérleményre és az sem mindegy milyen minőséget kap pénzéért. Irodák, műhelyek, raktárak megfelelő árkategóriákban. Többféle méret és felszereltség közül választhat. Tekintse meg milyen lehetőségeket ajánl cégünk és válassza az Önnek leginkább megfelelő opciót.

Kiadó albérlet, ingatlan Budapesten

Ha kiadó lakást, házat bérelne Budapesten hosszabb távra, akkor nézze át az SP Ingatlan választékát! Az oldalon kiadó budapesti albérletek sokasága várja az érdeklődőket, aholis kerületekre kategorizálva lelhet rá az Önnek szükséges budapesti kiadó lakásokra, házakra. A sokszínűségről a több száz feltöltött kiadó ingatlan gondoskodik, így biztosan nem csalódik majd.

Eladó Kiadó Ingatlan

Eladó és kiadó ingatlanok az ország egész területéről. Ingyenes, képes ingatlan hirdetés feladás magánszemélyeknek és közvetítő cégeknek egyaránt.
A részletes ingatlan kereső segítségével könnyedén kereshet befektetésnek is kiváló ingatlanokat.

Ingatlan fotózás, a mostohán kezelt segítség!

Ingatlan fotózás a téma ebben a leírásban!

Bérelhető ipari ingatlanok

Sokan kérdezhetik napjainkban, hogy az ipari ingatlanoknak milyen felhasználási lehetőségei vannak? Kezdjük rögtön az elején. Ipari ingatlanokat elsősorban a vállalkozások és cégek szoktak vásárolni vagy bérelni. Nyilvánvaló, hogy mindkét opciónak megvannak a sajátságos előnyei. Az ingatlanok felhasználhatósága széles skálán mozog.

Bérelhető ingatlanok

Mivel napjainkban az induló vállalkozásoknak nincs elegendő pénze ahhoz, hogy egy olyan helyen vásároljanak ingatlant vagy üzlethelyiséget, ahol nekik is megérné, így mostanság egyre gyakrabban kerül terítékre a kérdés, hogy bérelje valaki a helyet.

Iroda-raktar.hu

Több 100 kiadó és eladó A,B,C kategóriás iroda, irodaház, raktár, műhely, csarnok, ipari ingatlan Budapesten és agglomerációjában.

Ments meg egy dokit!

Ne használj orvosi maszkot! Hagyd meg azoknak, akik az első vonalban küzdenek a járvány idején! Készíts, vásárolj mosható textil maszkot! Így nem a világszerte szűkös készletű orvosi maszkokat használod, és jut azoknak, akiknek legjobban szükségük van rá.

Ments meg egy dokit! Eljött a Te időd, amikor már nem hanyatt fekve otthon mented meg a világot, hanem teszel is valamit.

Ments meg egy dokit! Ezzel lehet,hogy szeretteid közül is megmentesz valakit. Ne késlekedj, cselekedj!

Ments meg egy dokit! Nézd meg a kihívást, és add tovább! Légy gyorsabb, mint a vírus! Most használd a szociális hálókat, mert életeket menthetsz.

És ments meg egy dokit!

Google+

Link Portas Linkkatalógus