Szavazz gyorsan!

A Hírszőnyeg alapelvei:
  • Gyorsaság
  • Értékelés

24 órán belüli Google indexálás!

Azonnal megjelenítjük a híreket! 24 órán belül indexálja a beküldött tartalmat a Google! Küldd be a cikkeidet és tapasztald a gyorsaságot. Értékeld a híredet és a többi cikket. A megszerzett minősítés alapján kerülnek pozicionálásra a tartalmak.

fotózás

Az építészet egy épületfotós szemszögéből

A modern építészet előszeretettel helyezi a funkcionalitást előtérbe, az esztétikát illetően hajlamos erős kompromisszumokra törekedni. Legalábbis azok számára, akik szeretik a korábbi idők építészeti stílusait kicsit ridegen hathat az új épületek anyaghasználata, letisztult megjelenése.

Profi termékfotózás - minden termékhez

Ha a termékfotózás eredményeként tökéletes és meggyőző fotókat szeretne, akkor bízza azt profikra: a Garnet Media-ra! A termékfotózás segítségével olyan fotókat készítünk termékéről, melyek bizalmat ébresztenek ügyfeleiben. A termékfotózás ugyanolyan fontos része az eladásnak, mint az információszolgáltatás.

Állványok fotózáshoz

Minden profi fotós használja a fotóállványt, de azok az amatőr fotósok, akik magas szinten űzik ezt a tevékenységet, azok is szívesen használják képeik elkészítéséhez. Több funkciót is ellát az állvány. Tehermentesíti az embert, nem kell a nehéz súlyokat tartani. Tökéletes, bemozdulás mentes kép készíthető, mivel az állvány stabil és nem remeg be, mint a kéz. Önnek még nincs?

Esküvői fotós olcsón

Mire jó a jegyesfotózás? Egy lazább, kötetlenebb környezetben ismerkedhettek a fotózás mikéntjével és a fotós személyével. Rájöhettek mi a legelőnyösebb nektek, lehetőség van kísérletezni. Egy előkészület, az esküvői fotós segítségével. Ezenkívül, a násznépnek szánt ajándéknak se utolsó. Próbáljátok ki, így még egy plusz élmény lesz az esküvő előtt.

Ingatlan fotózás, a mostohán kezelt segítség!

Ingatlan fotózás a téma ebben a leírásban!

Esküvői fotózás

A Bell Studio képzett esküvői fotós pár vállalkozása, akiknek az esküvői fotózás nem csak munka, szenvedély is. A fotóikon az elkapott hangulatokon túl megtalálhatók a klasszikus, beállított fotók, amik a lakás díszeivé válhatnak. Az esküvői fotózást budapesti helyszínek mellett az ország bármely vidékén és határon túl is vállalják.

Ments meg egy dokit!

Ne használj orvosi maszkot! Hagyd meg azoknak, akik az első vonalban küzdenek a járvány idején! Készíts, vásárolj mosható textil maszkot! Így nem a világszerte szűkös készletű orvosi maszkokat használod, és jut azoknak, akiknek legjobban szükségük van rá.

Ments meg egy dokit! Eljött a Te időd, amikor már nem hanyatt fekve otthon mented meg a világot, hanem teszel is valamit.

Ments meg egy dokit! Ezzel lehet,hogy szeretteid közül is megmentesz valakit. Ne késlekedj, cselekedj!

Ments meg egy dokit! Nézd meg a kihívást, és add tovább! Légy gyorsabb, mint a vírus! Most használd a szociális hálókat, mert életeket menthetsz.

És ments meg egy dokit!

Google+

Link Portas Linkkatalógus