kukorica

A kukorica: egészséges élvezet

A kukoricának állandó helye van táplálkozásunkban: sok háztartásban például kukoricapehely fogyasztásával kezdődik a nap. Ez a gabonaféle ehető főzve vagy sütve köretként, puliszkaként a rizs helyett, vagy pattogatott kukorica formájában. A többi gabonafélével szemben az az előnye, hogy nem tartalmaz glutént, és így a lisztérzékenyek is fogyaszthatják. De csak ezért egészséges a kukorica?

Kukoricapalacsinta spenóttal töltve

Hozzávalók:
12 dkg kukoricaliszt,
6 tojás,
35 dkg friss spenót,
25 dkg tehéntúró,
25 dkg erős ízű sajt,
2 hegyes erős paprika,
8 ek olaj,
1 tk darált cseresznyepaprika,
Tabasco mártás,
só, bors

Ments meg egy dokit!

Ne használj orvosi maszkot! Hagyd meg azoknak, akik az első vonalban küzdenek a járvány idején! Készíts, vásárolj mosható textil maszkot! Így nem a világszerte szűkös készletű orvosi maszkokat használod, és jut azoknak, akiknek legjobban szükségük van rá.

Ments meg egy dokit! Eljött a Te időd, amikor már nem hanyatt fekve otthon mented meg a világot, hanem teszel is valamit.

Ments meg egy dokit! Ezzel lehet,hogy szeretteid közül is megmentesz valakit. Ne késlekedj, cselekedj!

Ments meg egy dokit! Nézd meg a kihívást, és add tovább! Légy gyorsabb, mint a vírus! Most használd a szociális hálókat, mert életeket menthetsz.

És ments meg egy dokit!

Google+

Link Portas Linkkatalógus