Szavazz gyorsan!

A Hírszőnyeg alapelvei:
  • Gyorsaság
  • Értékelés

24 órán belüli Google indexálás!

Azonnal megjelenítjük a híreket! 24 órán belül indexálja a beküldött tartalmat a Google! Küldd be a cikkeidet és tapasztald a gyorsaságot. Értékeld a híredet és a többi cikket. A megszerzett minősítés alapján kerülnek pozicionálásra a tartalmak.

Női Vállalkozás

Mennyit költhetsz MOST?

Többen fordultak már hozzám azzal a kérdéssel, hogy tudok-e valamilyen arányt mondani, amiből kalkulálhatnak, hogy két adózás közötti időszakban a vállalkozás számláján lévő pénzből mennyit költhetnek, milyen hányadához nyúlhatnak akár visszaforgatás, akár kifizetés céljából?

A vezető magányossága

Nemrég egy coach reggelin vettem részt, ahol Skonda Mária, a Victoria Volksbanken vezérigazgató-helyettese, felsővezetői coach a vezetést érdekes hasonlattal írta le. Ezek szerint a vezetés olyan, mint a hegymászás: minél magasabbra mászol, annál nagyon rálátásod van a dolgokra, viszont annál inkább fogy a levegő.

Saját tárhelyem lesz

Ha az interneten meg akarsz jelenni vállalkozóként, nem támaszkodhatsz kizárólag az e-mailekre vagy a közösségi oldalakra. A kéretlen e-mailek küldése egyrészt tilos, másrészt értelmetlen (erről majd máskor írok bővebben), a közösségi oldalak pedig bármikor eltűnhetnek vagy akár egy alaptalan vád miatt törölhetik a profilodat. Előbb-utóbb szükséged lesz egy saját weboldalra!