Szavazz gyorsan!

A Hírszőnyeg alapelvei:
  • Gyorsaság
  • Értékelés

24 órán belüli Google indexálás!

Azonnal megjelenítjük a híreket! 24 órán belül indexálja a beküldött tartalmat a Google! Küldd be a cikkeidet és tapasztald a gyorsaságot. Értékeld a híredet és a többi cikket. A megszerzett minősítés alapján kerülnek pozicionálásra a tartalmak.

Ablakcsere Budapesten

Sokan visszariadnak, ha lakásukban ablakot kell cserélni. Legelső sorban az anyagi háttér áll. Természetesen megértem Őket,hisz nem olcsó mulatság egy-egy ablak manapság. Viszont hosszabb távon biztos jó befektetés főképp, ha nincs szándékunkban elköltözni.
Azzal mindenki tisztában van, hogy mennyivel másképpen szigetelnek az új ablakok, mint elődeik, főleg, ha már vetemedtek, korhadtak. Tehát ezzel senkit nem akarok untatni.
A másik ok amitől tartanak a felfordulás, és a helyreállítási munkák. -Hívjak még egy kőművest, egy szobafestőt is ahhoz, hogy végre rendben legyen lakásom?- Hallom lelki füleimmel szavaikat.
Nem! Mi teljes helyreállítással vállaljuk az ablakok cseréjét.
Ha teljes ablakcsere jön szóba, kibontjuk a régi tokot, helyreállítjuk az ablakfogadó nyílást és beépítjük az új ablakkeretet. Összetakarítunk magunk után és a hulladékot elszállítjuk. A helyreállítási munka nálunk még itt nem fejeződött be! A sarkokat kiképezzük, legletteljük a falrészt és az eredeti falszínt kikevertetve lekenjük a javítandó felületet.
Egy csapat munkáját adjuk át! Így nem kell külön hívni senkit sem.

Még nincs szavazat