Ablakcsere Budapesten

Sokan visszariadnak, ha lakásukban ablakot kell cserélni. Legelső sorban az anyagi háttér áll. Természetesen megértem Őket,hisz nem olcsó mulatság egy-egy ablak manapság. Viszont hosszabb távon biztos jó befektetés főképp, ha nincs szándékunkban elköltözni.
Azzal mindenki tisztában van, hogy mennyivel másképpen szigetelnek az új ablakok, mint elődeik, főleg, ha már vetemedtek, korhadtak. Tehát ezzel senkit nem akarok untatni.
A másik ok amitől tartanak a felfordulás, és a helyreállítási munkák. -Hívjak még egy kőművest, egy szobafestőt is ahhoz, hogy végre rendben legyen lakásom?- Hallom lelki füleimmel szavaikat.
Nem! Mi teljes helyreállítással vállaljuk az ablakok cseréjét.
Ha teljes ablakcsere jön szóba, kibontjuk a régi tokot, helyreállítjuk az ablakfogadó nyílást és beépítjük az új ablakkeretet. Összetakarítunk magunk után és a hulladékot elszállítjuk. A helyreállítási munka nálunk még itt nem fejeződött be! A sarkokat kiképezzük, legletteljük a falrészt és az eredeti falszínt kikevertetve lekenjük a javítandó felületet.
Egy csapat munkáját adjuk át! Így nem kell külön hívni senkit sem.

Még nincs szavazat

Ments meg egy dokit!

Ne használj orvosi maszkot! Hagyd meg azoknak, akik az első vonalban küzdenek a járvány idején! Készíts, vásárolj mosható textil maszkot! Így nem a világszerte szűkös készletű orvosi maszkokat használod, és jut azoknak, akiknek legjobban szükségük van rá.

Ments meg egy dokit! Eljött a Te időd, amikor már nem hanyatt fekve otthon mented meg a világot, hanem teszel is valamit.

Ments meg egy dokit! Ezzel lehet,hogy szeretteid közül is megmentesz valakit. Ne késlekedj, cselekedj!

Ments meg egy dokit! Nézd meg a kihívást, és add tovább! Légy gyorsabb, mint a vírus! Most használd a szociális hálókat, mert életeket menthetsz.

És ments meg egy dokit!

Google+

Link Portas Linkkatalógus