Babaház webáruház

"Mindenünk a gyermekünk" annak a bababoltnak és babawebáruháznak a mottója, amelynek tulajdonosai immár 22 éve tevékenykednek a babák és szülők örömére. Celldömölk szívében található egy modern, szimpatikus bababolt, melynek szolgáltatásait szinte minden helyi és környékbeli család igénybe veszi. A kedves és szakszerű kiszolgálásnak köszönhetően már a várandósság elején belátogatnak ide a kismamák. Körülnéznek, tanácsokat kérnek az eladótól, beszélgetnek a többi kismamával, anyával, magukba szippantják a gyönyörű babaholmik látványát, illatát. Ez egy olyan bolt, ahol minden megtalálható, ami "szem-szájnak ingere", a környezet mégis sokkal otthonosabb, családiasabb, mint egy hatalmas áruházban. A bolt profiljába beletartozik a kismama termékek, a babruhák, babacipők, babakocsik, etetőszékek, pelenkázók, pihenőszékek, autósülések, babajátékok, a fürdetés és etetés kiegészítőinek forgalmazása, de komplett babakelengye összeállítását is vállalják. A tulajdonosok ismerik a környékbeliek helyzetét, tudják, hogy nem mindenki vásárolhatja meg a legdrágább termékeket. Ezért munkájuk során arra is odafigyelnek, hogy ne csak a vaskos pénztárcával érkezők, hanem az anyagi korlátokba ütköző szülők is minőségi babatermékekhez juthassanak.
Mivel a bolt idővel kinőtte önmagát, a tulajdonos házaspár létrehozott egy webáruházat is. Azok, akik otthon, kényelmesen és gyorsan szeretnének vásárolni, megtehetik, ha a www.babahazwebaruhaz.hu oldalra kattintanak. Itt a részletes termékleírások alapján tájékozódhatnak az érdeklődők, vagy felhívhatják a megadott telefonszámot, hogy bővebben érdeklődhessenek a termékekről. A honlapon a webáruház mellett hasznos, szakemberek tollából származó cikkeket is olvashatnak a szülők.
Mind a bolt, mind a webáruház olyan hely, ahol a legfontosabb a gyermek és szülő. Forduljon bizalommal a Babaház csapatához!

Még nincs szavazat

Ments meg egy dokit!

Ne használj orvosi maszkot! Hagyd meg azoknak, akik az első vonalban küzdenek a járvány idején! Készíts, vásárolj mosható textil maszkot! Így nem a világszerte szűkös készletű orvosi maszkokat használod, és jut azoknak, akiknek legjobban szükségük van rá.

Ments meg egy dokit! Eljött a Te időd, amikor már nem hanyatt fekve otthon mented meg a világot, hanem teszel is valamit.

Ments meg egy dokit! Ezzel lehet,hogy szeretteid közül is megmentesz valakit. Ne késlekedj, cselekedj!

Ments meg egy dokit! Nézd meg a kihívást, és add tovább! Légy gyorsabb, mint a vírus! Most használd a szociális hálókat, mert életeket menthetsz.

És ments meg egy dokit!

Google+

Link Portas Linkkatalógus