Szavazz gyorsan!

A Hírszőnyeg alapelvei:
  • Gyorsaság
  • Értékelés

24 órán belüli Google indexálás!

Azonnal megjelenítjük a híreket! 24 órán belül indexálja a beküldött tartalmat a Google! Küldd be a cikkeidet és tapasztald a gyorsaságot. Értékeld a híredet és a többi cikket. A megszerzett minősítés alapján kerülnek pozicionálásra a tartalmak.

baba

Exbit a meglepetésbolt

Exbit a meglepetésbolt, játékok, ajándékok, kiegészítők otthonra, családnak, gyerekeknek, fiataloknak, idősebbeknek, kicsiknek, nagyoknak, vagy csak úgy, ajándékba, alkalmakra, bulikra. Babáknak minden ami kell. Minőségi baba termékek babáknak, kismamáknak. Játékok a lurkóknak és a nagyobb korosztálynak is.

HappyFamily közösség

A Happy Family egy online internetes oldal.Egy oldal kisgyermekes családoknak. Az oldalon található családi program ajánló és kreatív ötlettár. Lehet küldeni e-képeslapot is.Táplálkozási és szépség tanácsok is vannak,mert ezek a dolgok minden család számára fontosak. Wellness-fitness ajánló is található az oldalon,mert mindig jól esik egy kis kényeztetés.

Új élet

A Babaház honlapján nem csak a praktikus információk és tanácsok átadása a cél, hanem a cikkekért felelős munkatárs a szülők, édesanyák lelkéhez is igyekszik szólni. Az alábbi történet bármikor bárkivel megtörténhet, hiszen az anyaság számtalan csodás érzéssel párosul a hétköznapokon is.

Egy kisgyermek képzeletbeli levele az anyukájának

Közeleg az ANYÁK NAPJA!
Vajon mit mondana a kisgyermek az anyukájának, ha úgy tudná formálni a szavait, kifejezni a gondolatait, akár egy felnőtt?
Ha kíváncsiak vagytok egy kedves kis történetre, kattintsatok az alábbi linkre, és olvassatok el egy képzeletbeli levelet :)
A Babaház honlapján ezen kívül is számos cikket találhattok sokféle, a babákat, a mamákat, családokat érintő témákban.

Babaház webáruház

"Mindenünk a gyermekünk" annak a bababoltnak és babawebáruháznak a mottója, amelynek tulajdonosai immár 22 éve tevékenykednek a babák és szülők örömére. Celldömölk szívében található egy modern, szimpatikus bababolt, melynek szolgáltatásait szinte minden helyi és környékbeli család igénybe veszi.

Babás Játékok

A gyereknevelés nem egyszerű dolog, a babás játékokban kipróbálhatod mennyire menne ez neked. Pátyolgathatod a legkisebbeket, vagy éppen a óvodás korúakat. Etetheted, fürdetheted, játszhatsz velük, épp ahogy az igényeik megkívánják. A játékok lényege, hogy kiszolgáld az aprónépet. Próbálkozhatsz egyszerre akár több gyerekkel is, mert olyan játék is van,a hol egy egészt óvodát kell irányítani.

Babatorna az egészséges ízületekhez.

A legfontosabb pillanat minden ember életében, amikor megszületik a kisbabája, akit még a szeme világánál is jobban fog oltalmazni. A babatorna is fontos a kicsiknek. A babatorna akár már a baba 6 hetes korától elkezdhető, viszont ne erőltessünk semmit sem, hogy ha ő nem akarja, akkor próbálkozzunk később, de ehhez egészséges ízületek szükségesek.

A Meddőség véglegesen megszüntethető!

Tudtad, hogy A Meddőség véglegesen megszüntethető!? Persze azok a párok, akik hosszú hónapokon keresztül próbálkoznak és nem sikerül semmilyen eredményt elérniük, azok eléggé nehezen tudják elhinni ezeket a sorokat, de valóban igazak. Ha kíváncsi vagy a részletekre is, akkor az oldalunk fogja Neked megadni a választ ebben a nehéz kérdésben.

A kiválasztott online bababolt

A baba mindenek előtt, legalábbis a családunkban ez a jelszó és ez így is van rendjén. Nem is szóltam először, amikor a bababoltokat járva kerestünk ajándékokat a születendő, vagy csak nemrég megszületett baba ismerősöknek. Aztán rájöttem, hogy mint annyi minden mást, ezt is jelentősen megkönnyítheti az internet.

Az örökbefogadás remek ötlet azoknak a pároknak, akiknek nem lehet saját gyerekük.

Nagyon sok házasság azért nem működik, mert nincs gyerek akiért dolgozzanak és akire sok figyelmet szenteljenek. Az örökbefogadás remek ötlet azoknak a pároknak, akiknek nem lehet saját gyerekük. Csak figyelniük kell arra, hogy egy idegen gyereket nem mindig lehet annyira szeretni, mint azt a gyerek elvárná és ebből komoly problémák adódhatnak.

Ments meg egy dokit!

Ne használj orvosi maszkot! Hagyd meg azoknak, akik az első vonalban küzdenek a járvány idején! Készíts, vásárolj mosható textil maszkot! Így nem a világszerte szűkös készletű orvosi maszkokat használod, és jut azoknak, akiknek legjobban szükségük van rá.

Ments meg egy dokit! Eljött a Te időd, amikor már nem hanyatt fekve otthon mented meg a világot, hanem teszel is valamit.

Ments meg egy dokit! Ezzel lehet,hogy szeretteid közül is megmentesz valakit. Ne késlekedj, cselekedj!

Ments meg egy dokit! Nézd meg a kihívást, és add tovább! Légy gyorsabb, mint a vírus! Most használd a szociális hálókat, mert életeket menthetsz.

És ments meg egy dokit!

Google+

Link Portas Linkkatalógus