Szavazz gyorsan!

A Hírszőnyeg alapelvei:
  • Gyorsaság
  • Értékelés

24 órán belüli Google indexálás!

Azonnal megjelenítjük a híreket! 24 órán belül indexálja a beküldött tartalmat a Google! Küldd be a cikkeidet és tapasztald a gyorsaságot. Értékeld a híredet és a többi cikket. A megszerzett minősítés alapján kerülnek pozicionálásra a tartalmak.

Csillámtetoválás nem csak gyerekeknek

A csillámtetoválás, mint ideiglenes testdíszítés egyre népszerűbb és nem csak a kisebb gyermekek körében. Elkészítése remek szórakozás mindenkinek, és az elkészült motívumban akár hetekig gyönyörködhetünk.

Míg korábban a fesztiválozó fiatalok szívesen csináltattak henna festéseket és különböző arcfestéseket, egyre többen választják a csillámporral készült csillogó alkalmi tetoválásokat. A gyermek körében is egyre ismertebb, ki ne szeretne például egy színes csillogó díszt hordani kedvenc mesefigurájának mintájával. Egy minőségi alapanyagokból készült csillámtetkó teljes mértékben bőrbarát, víz és izzadságálló.

A sablonokkal készült csillámtetováláshoz csak minimális kézügyesség szükséges, a szettben megvásárolható csomagok pedig megkönnyítik a dolgunkat a színválasztásban. A Csillámvarázs webáruházban minden szükséges eszközt megtalálsz ahhoz, hogy elkészítsd saját csillámtetoválásod. Remek ajándék és jó szórakozás születésnapra vagy egyéb ünnepekre, és akár egy céges buli vagy csapatépítés is színesebbé tehető vele. Te már próbáltad?

Még nincs szavazat