Csillámtetoválás nem csak gyerekeknek

A csillámtetoválás, mint ideiglenes testdíszítés egyre népszerűbb és nem csak a kisebb gyermekek körében. Elkészítése remek szórakozás mindenkinek, és az elkészült motívumban akár hetekig gyönyörködhetünk.

Míg korábban a fesztiválozó fiatalok szívesen csináltattak henna festéseket és különböző arcfestéseket, egyre többen választják a csillámporral készült csillogó alkalmi tetoválásokat. A gyermek körében is egyre ismertebb, ki ne szeretne például egy színes csillogó díszt hordani kedvenc mesefigurájának mintájával. Egy minőségi alapanyagokból készült csillámtetkó teljes mértékben bőrbarát, víz és izzadságálló.

A sablonokkal készült csillámtetováláshoz csak minimális kézügyesség szükséges, a szettben megvásárolható csomagok pedig megkönnyítik a dolgunkat a színválasztásban. A Csillámvarázs webáruházban minden szükséges eszközt megtalálsz ahhoz, hogy elkészítsd saját csillámtetoválásod. Remek ajándék és jó szórakozás születésnapra vagy egyéb ünnepekre, és akár egy céges buli vagy csapatépítés is színesebbé tehető vele. Te már próbáltad?

Még nincs szavazat

Ments meg egy dokit!

Ne használj orvosi maszkot! Hagyd meg azoknak, akik az első vonalban küzdenek a járvány idején! Készíts, vásárolj mosható textil maszkot! Így nem a világszerte szűkös készletű orvosi maszkokat használod, és jut azoknak, akiknek legjobban szükségük van rá.

Ments meg egy dokit! Eljött a Te időd, amikor már nem hanyatt fekve otthon mented meg a világot, hanem teszel is valamit.

Ments meg egy dokit! Ezzel lehet,hogy szeretteid közül is megmentesz valakit. Ne késlekedj, cselekedj!

Ments meg egy dokit! Nézd meg a kihívást, és add tovább! Légy gyorsabb, mint a vírus! Most használd a szociális hálókat, mert életeket menthetsz.

És ments meg egy dokit!

Google+

Link Portas Linkkatalógus