Egyedi Audió hírek újságban?

A Körös Hírcentrum egyedi abban a tekintetben, hogy a híreket hanganyag formátumban teszi közzé a nyilvánosság vfelé. A hír számunkra fontos. Ezért a híreket Békés megyéből és békéscsabáról aktuálisan hatékonyan szeretnénk közvetíteni. Hanganyagokat vágatlan formában. Eddig a sok interjú közül a teljesség igénye nélkül: Dr Görgényi Ernő polgármester gyula
Szarvas Péter polgármester Békéscsaba
Zalai Mihály megyei közgyűlés elnöke
Vantara Gyula országgyűlési képviselő
Simonka György országgyűlési képviselő.Kiss Tibor alpolgi
Mucsi Balázs bmszc igazgató
Körös hírcentrum
Gajdács Tibor igazgató
Barkász Sándor képviselő
Herceg Tamás képv.
Ferrnczi Attila frakcióvezető
Hanó Miklós alpolgi
Kutyej Pál képviselő lelkész
Lenner Áron márk helyettes államtitkár
Völgyi Sándor polgi

Sok riport és érdekesség a közéletből. Online hallgathatóság. Ezek az előnyei a híreknek. Információk több hónapig visszakereshetőek a hírek Békéscsaba Orosháza, Gyula , Kétsoprony, és más települések történéseiről. Ezért a http://koroshircentrum.hu/ - Körös Hírcentrum egy profizmusra törekvő aktualitást kedvelő hírmagazin, audió formában hanganyagokkal riportokkal.

Körös Hírcentrum a hangos hírfolyam

Még nincs szavazat

Ments meg egy dokit!

Ne használj orvosi maszkot! Hagyd meg azoknak, akik az első vonalban küzdenek a járvány idején! Készíts, vásárolj mosható textil maszkot! Így nem a világszerte szűkös készletű orvosi maszkokat használod, és jut azoknak, akiknek legjobban szükségük van rá.

Ments meg egy dokit! Eljött a Te időd, amikor már nem hanyatt fekve otthon mented meg a világot, hanem teszel is valamit.

Ments meg egy dokit! Ezzel lehet,hogy szeretteid közül is megmentesz valakit. Ne késlekedj, cselekedj!

Ments meg egy dokit! Nézd meg a kihívást, és add tovább! Légy gyorsabb, mint a vírus! Most használd a szociális hálókat, mert életeket menthetsz.

És ments meg egy dokit!

Google+

Link Portas Linkkatalógus