Szavazz gyorsan!

A Hírszőnyeg alapelvei:
  • Gyorsaság
  • Értékelés

24 órán belüli Google indexálás!

Azonnal megjelenítjük a híreket! 24 órán belül indexálja a beküldött tartalmat a Google! Küldd be a cikkeidet és tapasztald a gyorsaságot. Értékeld a híredet és a többi cikket. A megszerzett minősítés alapján kerülnek pozicionálásra a tartalmak.

Békéscsaba

Egyedi Audió hírek újságban?

A Körös Hírcentrum egyedi abban a tekintetben, hogy a híreket hanganyag formátumban teszi közzé a nyilvánosság vfelé. A hír számunkra fontos. Ezért a híreket Békés megyéből és békéscsabáról aktuálisan hatékonyan szeretnénk közvetíteni. Hanganyagokat vágatlan formában. Eddig a sok interjú közül a teljesség igénye nélkül: Dr Görgényi Ernő polgármester gyula
Szarvas Péter polgármester Békéscsaba

Honlapkészítés Békéscsaba

A honlapkészítés Békéscsaba városában is kérhető szolgáltatás az iceweb.hu munkatársaitól. Miért bízná olyan leendő, illetve vállalkozásának leendő honlapját, ha Békéscsabán is kérheti profiktól annak elkészítését?

Időjárás előrejelzés Békéscsaba

Békéscsaba időjárása az elkövetkező 15 napban. Várható időjárási szélsőségek és veszélyek (zivatar, havazás, stb.) előrejelzése a településre. Információk a pillanatnyi időjárásról, időképről, hőmérsékletről és egyéb meteorológiai adatokról. Békéscsaba éghajlati adatai, maximum és minimumhőmérsékletek, éves átlagcsapadék. E-mailes időjárás előrejelzés a településre.