Szavazz gyorsan!

A Hírszőnyeg alapelvei:
  • Gyorsaság
  • Értékelés

24 órán belüli Google indexálás!

Azonnal megjelenítjük a híreket! 24 órán belül indexálja a beküldött tartalmat a Google! Küldd be a cikkeidet és tapasztald a gyorsaságot. Értékeld a híredet és a többi cikket. A megszerzett minősítés alapján kerülnek pozicionálásra a tartalmak.

Békéscsaba

Egyedi Audió hírek újságban?

A Körös Hírcentrum egyedi abban a tekintetben, hogy a híreket hanganyag formátumban teszi közzé a nyilvánosság vfelé. A hír számunkra fontos. Ezért a híreket Békés megyéből és békéscsabáról aktuálisan hatékonyan szeretnénk közvetíteni. Hanganyagokat vágatlan formában. Eddig a sok interjú közül a teljesség igénye nélkül: Dr Görgényi Ernő polgármester gyula
Szarvas Péter polgármester Békéscsaba

Honlapkészítés Békéscsaba

A honlapkészítés Békéscsaba városában is kérhető szolgáltatás az iceweb.hu munkatársaitól. Miért bízná olyan leendő, illetve vállalkozásának leendő honlapját, ha Békéscsabán is kérheti profiktól annak elkészítését?

Időjárás előrejelzés Békéscsaba

Békéscsaba időjárása az elkövetkező 15 napban. Várható időjárási szélsőségek és veszélyek (zivatar, havazás, stb.) előrejelzése a településre. Információk a pillanatnyi időjárásról, időképről, hőmérsékletről és egyéb meteorológiai adatokról. Békéscsaba éghajlati adatai, maximum és minimumhőmérsékletek, éves átlagcsapadék. E-mailes időjárás előrejelzés a településre.

Ments meg egy dokit!

Ne használj orvosi maszkot! Hagyd meg azoknak, akik az első vonalban küzdenek a járvány idején! Készíts, vásárolj mosható textil maszkot! Így nem a világszerte szűkös készletű orvosi maszkokat használod, és jut azoknak, akiknek legjobban szükségük van rá.

Ments meg egy dokit! Eljött a Te időd, amikor már nem hanyatt fekve otthon mented meg a világot, hanem teszel is valamit.

Ments meg egy dokit! Ezzel lehet,hogy szeretteid közül is megmentesz valakit. Ne késlekedj, cselekedj!

Ments meg egy dokit! Nézd meg a kihívást, és add tovább! Légy gyorsabb, mint a vírus! Most használd a szociális hálókat, mert életeket menthetsz.

És ments meg egy dokit!

Google+

Link Portas Linkkatalógus