Szavazz gyorsan!

A Hírszőnyeg alapelvei:
  • Gyorsaság
  • Értékelés

24 órán belüli Google indexálás!

Azonnal megjelenítjük a híreket! 24 órán belül indexálja a beküldött tartalmat a Google! Küldd be a cikkeidet és tapasztald a gyorsaságot. Értékeld a híredet és a többi cikket. A megszerzett minősítés alapján kerülnek pozicionálásra a tartalmak.

hír

Egyedi Audió hírek újságban?

A Körös Hírcentrum egyedi abban a tekintetben, hogy a híreket hanganyag formátumban teszi közzé a nyilvánosság vfelé. A hír számunkra fontos. Ezért a híreket Békés megyéből és békéscsabáról aktuálisan hatékonyan szeretnénk közvetíteni. Hanganyagokat vágatlan formában. Eddig a sok interjú közül a teljesség igénye nélkül: Dr Görgényi Ernő polgármester gyula
Szarvas Péter polgármester Békéscsaba

hírfigyelő.com

A hírfigyelő.com, egy ahogyan a nevében is benne van, hírfigyelő portál. Az oldalt azzal a céllal hoztuk létre, hogy az általunk hitelesnek vélt nagyobb internetes hírportálok híreit megjelenítsük. Több különböző témára fókuszáltunk. Ezek leginkább belföldi illetve egész világot érintő hírek. Ezek mellett tudománnyal és bulvárral kapcsolatos híreket is megjelenítünk.

Hírek

Ha nem szereti az esti híreket nézni a televízióban, mert szenzációhajhásznak tartja őket, akkor látogassa meg helyette inkább a mi weboldalunkat, ahol csak azokat a híreket kell elolvasnia, amelyek önt érdeklik, ráadásul minden fölösleges sallang nélkül, mi csak a puszta tényeket közöljük.

Hir.ma

Ismered a monacói herceg esküvőjének kulisszatitkait? Tudod, hogy a menyasszony meg akart szökni az esküvő előtt, amikor megtudta, hogy vőlegényének több törvénytelen gyereke van? Csodálkozol, hogy mindez nem volt érezhető a pompás esküvőn? Kattints hírportálunkra, és megtudod, miért. Ha mindig friss és aktuális híreket akarsz olvasni, böngészd a hir.ma oldalait.

Való Világ 4

A való villa lányok hogyan járták az üveges táncot? Láttad élőben? Szandika Laci fülének esett az este. Ildi bevallotta, hogy Jerzyvel szeretne egyet szexelni a fiúk közül!

Ments meg egy dokit!

Ne használj orvosi maszkot! Hagyd meg azoknak, akik az első vonalban küzdenek a járvány idején! Készíts, vásárolj mosható textil maszkot! Így nem a világszerte szűkös készletű orvosi maszkokat használod, és jut azoknak, akiknek legjobban szükségük van rá.

Ments meg egy dokit! Eljött a Te időd, amikor már nem hanyatt fekve otthon mented meg a világot, hanem teszel is valamit.

Ments meg egy dokit! Ezzel lehet,hogy szeretteid közül is megmentesz valakit. Ne késlekedj, cselekedj!

Ments meg egy dokit! Nézd meg a kihívást, és add tovább! Légy gyorsabb, mint a vírus! Most használd a szociális hálókat, mert életeket menthetsz.

És ments meg egy dokit!

Google+

Link Portas Linkkatalógus