Erdélyi kézműves webáruház

Ha igazán egyedi, kézműves alkotásokra vágyik, akkor Önnek találtuk ki az Erdély kincse webáruházat: erdelykincse.hu
Oldalainkon kizárólag Erdélyből származó kerámia-termékeket, különleges fa- és epoxigyanta, bőr- és kerámia- ékszereket és természetesen egyedi fatermékeket találhat. Egyedi mintázatú fa-tálak és fa-dobozok megismételhetetlen alkotások éppúgy, mint a fa ékszereink, amelyekből garantáltan nincs kettő egyforma.
Egy erdélyi webáruházból nem hiányozhat a parajdi fürdősó sem. Ennek megfelelően a parajdi fürdősók széles választékát kínáljuk vásárlóinknak. A nagy tisztaságú és különböző illóolajokkal készült kis kiszerelésű (360 gr., 700 gr. 800 gr.-os és 1 Kg.-os) fürdősók a mellett 2-, 3- és 5 Kg.-os dobozos és vödrös parajdi fürdősók is választhatóak kínálatunkból.
Sótermékeink kínálatát bővítik az inhalációs fürdősók is, mint például, a Fenyőrügyes inhalációs só, amelyet hagyományos módon - gőzöléssel - használhatunk fel, illetve a két méretben is kapható sópipáink. A Kis- és nagy sópipánkhoz utántöltő sót is adunk, illetve biztosítjuk az utántöltő só folyamatos ellátását is. Tömörfából vagy préselt falamezből készült színes meseóráink a gyermekek, népi motívumos faragott óráink pedig a szüleik szobáinak díszei lehetnek.
Széles kínálatunkból nem maradt kia a híres korondi kerámia sem. A hagyományos mázas kerámia tálak és tányérok mellett, különleges mázatlan, hagyma- és fokhagymatartókat, mécsestartókat és cukorkatartókat is megtalálhat oldalunkon. Folytathatnánk a felsorolást, de inkább látogasson el most oldalunkra és válogasson kedvére az egyedi, erdélyi alkotások között: https://erdelykincse.hu

Még nincs szavazat

Ments meg egy dokit!

Ne használj orvosi maszkot! Hagyd meg azoknak, akik az első vonalban küzdenek a járvány idején! Készíts, vásárolj mosható textil maszkot! Így nem a világszerte szűkös készletű orvosi maszkokat használod, és jut azoknak, akiknek legjobban szükségük van rá.

Ments meg egy dokit! Eljött a Te időd, amikor már nem hanyatt fekve otthon mented meg a világot, hanem teszel is valamit.

Ments meg egy dokit! Ezzel lehet,hogy szeretteid közül is megmentesz valakit. Ne késlekedj, cselekedj!

Ments meg egy dokit! Nézd meg a kihívást, és add tovább! Légy gyorsabb, mint a vírus! Most használd a szociális hálókat, mert életeket menthetsz.

És ments meg egy dokit!

Google+

Link Portas Linkkatalógus