Győr Állásajánlatai

Győr a Kisalföld egyik legdinamikusabban fekvő részén fekszik. A város a Bécset Budapesttel összekötő autópályáról és hajózással a Mosoni-Duna, a Rába és a Rábcáról is könnyen megközelíthető. E jó lehetőségeknek hála a város ipara nagy mértékben fejlődik, hiszen több nagyobb cég is, mint pl az Audi Hungária Motor Kft. vagy a Philips is itt alakította ki telephelyét.

Ha a városban szeretnél elhelyezkedni akkor nem fog problémát okozni, hiszen rengeteg álláslehetőség található a városban. A Győr Állás weboldal segít neked állást találni, közel 1000 állásajánlat közül válogathatsz.

Még nincs szavazat

Ments meg egy dokit!

Ne használj orvosi maszkot! Hagyd meg azoknak, akik az első vonalban küzdenek a járvány idején! Készíts, vásárolj mosható textil maszkot! Így nem a világszerte szűkös készletű orvosi maszkokat használod, és jut azoknak, akiknek legjobban szükségük van rá.

Ments meg egy dokit! Eljött a Te időd, amikor már nem hanyatt fekve otthon mented meg a világot, hanem teszel is valamit.

Ments meg egy dokit! Ezzel lehet,hogy szeretteid közül is megmentesz valakit. Ne késlekedj, cselekedj!

Ments meg egy dokit! Nézd meg a kihívást, és add tovább! Légy gyorsabb, mint a vírus! Most használd a szociális hálókat, mert életeket menthetsz.

És ments meg egy dokit!

Google+

Link Portas Linkkatalógus