Szavazz gyorsan!

A Hírszőnyeg alapelvei:
  • Gyorsaság
  • Értékelés

24 órán belüli Google indexálás!

Azonnal megjelenítjük a híreket! 24 órán belül indexálja a beküldött tartalmat a Google! Küldd be a cikkeidet és tapasztald a gyorsaságot. Értékeld a híredet és a többi cikket. A megszerzett minősítés alapján kerülnek pozicionálásra a tartalmak.

Hol tudhatnék meg többet a baba és gyerekruhákról?

Nemrég született egy bejegyzés, hogy hol érdemes kiváló minőségű használt gyerekruhákat vásárolnia, azonban itt nem erről lesz szó. Célunk, hogy minden szülő többet tudjon meg a gyereknevelésről, gyerekruhákról és családbarát helyekről. Éppen ezért hoztuk létre blog szekciónkat a Kismanóruha.hu-n. Ezen a felületen minden jelenlegi és leendő szülő többet megtudhat a gyereknevelés rejtélyeiről, buktatóiról és örömeiről. Ha érdekli, hogy mivel érdemes mosni a ruhákat, milyen darabokat érdemes vásárolni az iskolakezdésre és melyek a családbarát helyek Budapesten és a közelben, akkor mindenképpen látogassa meg a Kismanóruha blog szekcióját! Nem fogja megbánni!

Minősítésed: Nincs Átlag: 5 (1 szavazat)

Ments meg egy dokit!

Ne használj orvosi maszkot! Hagyd meg azoknak, akik az első vonalban küzdenek a járvány idején! Készíts, vásárolj mosható textil maszkot! Így nem a világszerte szűkös készletű orvosi maszkokat használod, és jut azoknak, akiknek legjobban szükségük van rá.

Ments meg egy dokit! Eljött a Te időd, amikor már nem hanyatt fekve otthon mented meg a világot, hanem teszel is valamit.

Ments meg egy dokit! Ezzel lehet,hogy szeretteid közül is megmentesz valakit. Ne késlekedj, cselekedj!

Ments meg egy dokit! Nézd meg a kihívást, és add tovább! Légy gyorsabb, mint a vírus! Most használd a szociális hálókat, mert életeket menthetsz.

És ments meg egy dokit!

Google+

Link Portas Linkkatalógus