Kárpitozás Budapest

Bőr kanapéján - bizonyos esetekben - a hátsó részeken található bőrt fel lehet használni az ülőfelületre, a kirepedezett támlára, ha a bútor kárpitozása mellett dönt. Kisebb-nagyobb szerkezeti hibák esetén is (például: beszakadt a kanapé alja; leszakadt, kitört a görgő a fiókjáról; szétszakadt a varrás) várjuk jelentkezését. A kiszállás díjmentes!A kedvenc TV néző kanapé elvesztése nagy csapás lehet. Ráadásul egy kikopott kárpitos bútor nem valami szép látvány. Kérjen árajánlatot tőlünk és ha megfelel, redbehozzuk a kanapét, a bútor kárpitozását a lehető leghamarabb igyekszünk elvégezni.A nagyobb igénybevétel miatt gyakran előfordul, hogy egyes helyeken a kárpitos ülőgarnitúra szövete szétfoszlik vagy kikopik, de a szivacsozás még tökéletes állapotban marad, éppen ezért csak a sérült kárpitanyag cseréje megoldja a problémát. Ha a textilbőr ülőfelület megkeményedik, szétrepedezik, akkor bútor kárpitozása egy új szövettel szintén gyors és egyszerű megoldást jelent.

Ha új helyre szeretné tenné ülőgarnitúráját, ahol ezután látszana a hátulja, de az nincsen megfelelően kárpitozva, akkor szükséges a bútor teljes hátuljának behúzása az oda legjobban illő kárpitanyagból. Ennek kiválasztásában is tudunk segítséget nyújtani.

Egyéb problémák esetén, például ha szétesett a sarokgarnitúra vasalatszerkezete és nem lehet már emiatt fekvőfelületként használni; eltört a keresztmerevítő szövetgarnitúrájában; beszakadt a lemez az ágyneműtartóban; a bútor strapabíró szövete még mindig jó csak a bonelrugó esett össze, ki van ülve; csak szivacs vagy rugó cserét szeretne kedvenc sarokülőjén, akkor forduljon hozzánk bizalommal és kérje ingyenes kiszállásunkat, tanácsadásunkat.

Még nincs szavazat

Ments meg egy dokit!

Ne használj orvosi maszkot! Hagyd meg azoknak, akik az első vonalban küzdenek a járvány idején! Készíts, vásárolj mosható textil maszkot! Így nem a világszerte szűkös készletű orvosi maszkokat használod, és jut azoknak, akiknek legjobban szükségük van rá.

Ments meg egy dokit! Eljött a Te időd, amikor már nem hanyatt fekve otthon mented meg a világot, hanem teszel is valamit.

Ments meg egy dokit! Ezzel lehet,hogy szeretteid közül is megmentesz valakit. Ne késlekedj, cselekedj!

Ments meg egy dokit! Nézd meg a kihívást, és add tovább! Légy gyorsabb, mint a vírus! Most használd a szociális hálókat, mert életeket menthetsz.

És ments meg egy dokit!

Google+

Link Portas Linkkatalógus