Szavazz gyorsan!

A Hírszőnyeg alapelvei:
  • Gyorsaság
  • Értékelés

24 órán belüli Google indexálás!

Azonnal megjelenítjük a híreket! 24 órán belül indexálja a beküldött tartalmat a Google! Küldd be a cikkeidet és tapasztald a gyorsaságot. Értékeld a híredet és a többi cikket. A megszerzett minősítés alapján kerülnek pozicionálásra a tartalmak.

A megfelelő kutyatáp kiválasztása!

A legtöbb otthonban a kutyát családtagként kezelik, így jó egészsége megőrzése a lehető legfontosabb feladatunk. Ebben hatalmas szerepet játszik a megfelelő kutyatáp kiválasztása, mivel az eledel nagyban befolyásolja kutyusunk jólétét. Rengetegféle kutyatáp termék található már meg a piacon és sok esetben azt sem tudjuk, hogy melyik gyártót válasszuk.

Természetesen drágább és olcsóbb termékek is megtalálhatóak a webáruházak virtuális polcain. Nem minden esetben kell a drágább tápot választani, ha igazán laktató és egészséges eledelt szeretnénk. Minden esetben ellenőrizzük az eledelek összetételét, még a drágább termékek esetében is. A kutya húsevő, így törekedjünk arra, hogy legalább 50%-ban tartalmazzon az eledel húst. Figyeljünk arra, hogy a különböző ételmaradékok és csontok nem minősülnek húsnak. Ennek tükrében ne adjunk oda neki mindenféle házi kosztot, mert a legtöbb esetben a kutya nem tudja megfelelően megemészteni azokat.

Az Állateledelshop kínálatában rengetegféle kutyatáp termékek megtalál, melyekkel biztosan egészségesebb lesz kutyusa. A leghíresebb és legjobb tápok gyártóit is megtalálja, így biztosan tud olyat választani kutyájának, ami igazán prémium.

Még nincs szavazat