A megfelelő kutyatáp kiválasztása!

A legtöbb otthonban a kutyát családtagként kezelik, így jó egészsége megőrzése a lehető legfontosabb feladatunk. Ebben hatalmas szerepet játszik a megfelelő kutyatáp kiválasztása, mivel az eledel nagyban befolyásolja kutyusunk jólétét. Rengetegféle kutyatáp termék található már meg a piacon és sok esetben azt sem tudjuk, hogy melyik gyártót válasszuk.

Természetesen drágább és olcsóbb termékek is megtalálhatóak a webáruházak virtuális polcain. Nem minden esetben kell a drágább tápot választani, ha igazán laktató és egészséges eledelt szeretnénk. Minden esetben ellenőrizzük az eledelek összetételét, még a drágább termékek esetében is. A kutya húsevő, így törekedjünk arra, hogy legalább 50%-ban tartalmazzon az eledel húst. Figyeljünk arra, hogy a különböző ételmaradékok és csontok nem minősülnek húsnak. Ennek tükrében ne adjunk oda neki mindenféle házi kosztot, mert a legtöbb esetben a kutya nem tudja megfelelően megemészteni azokat.

Az Állateledelshop kínálatában rengetegféle kutyatáp termékek megtalál, melyekkel biztosan egészségesebb lesz kutyusa. A leghíresebb és legjobb tápok gyártóit is megtalálja, így biztosan tud olyat választani kutyájának, ami igazán prémium.

Még nincs szavazat

Ments meg egy dokit!

Ne használj orvosi maszkot! Hagyd meg azoknak, akik az első vonalban küzdenek a járvány idején! Készíts, vásárolj mosható textil maszkot! Így nem a világszerte szűkös készletű orvosi maszkokat használod, és jut azoknak, akiknek legjobban szükségük van rá.

Ments meg egy dokit! Eljött a Te időd, amikor már nem hanyatt fekve otthon mented meg a világot, hanem teszel is valamit.

Ments meg egy dokit! Ezzel lehet,hogy szeretteid közül is megmentesz valakit. Ne késlekedj, cselekedj!

Ments meg egy dokit! Nézd meg a kihívást, és add tovább! Légy gyorsabb, mint a vírus! Most használd a szociális hálókat, mert életeket menthetsz.

És ments meg egy dokit!

Google+

Link Portas Linkkatalógus