Milyen előnyei vannak az infraszaunáknak, infrakabinoknak?

A szaunázás csodás hatást gyakorol a szervezetünkre nézve, egyszerre regenerál és relaxál is. Az infraszauna még jobbnak bizonyul, mint a hagyományos szauna, sokkal több előnye van. Nézzük hát meg, hogy miért célszerűbb inkább az infraszaunát választani.

Az infraszauna pozitív tulajdonságai…

Az infraszauna segít abban, hogy megszabaduljunk a kalóriáktól, de minimum 30 percet el kell töltsünk a kabinban, hogy ez ténylegesen érvényesüljön. Az infravörös sugarak regenerálják a sejteket, ezáltal a bőrünk is frissebbé válik, valamint mélyre hatolnak a szövetekben, így a cellulitisz eltávolításához is nagyban hozzájárulnak. A narancsbőr kialakulása is elkerülhető, ha rendszeresen infraszaunázunk. A szervezetünk által termelt D-vitamint is segít az infraszauna hasznosabban feldolgozni, éppen ezért nyáron is célszerű rendszeresen alkalmazni.

A testünk belső hőmérséklete közben jelentősen növekszik, ami által erősödik az immunrendszerünk is és kevesebbszer leszünk betegek. A vérkeringésre is kiválóan hat az infraszauna, de még a salak és az egyéb méreganyagok eltávolításában is nagy a szerepe, tehát ideális méregtelenítő.

Az infraszauna, infrakabin gondoskodik arról, hogy az energiaszintünk is növekedjen, ami által élénkebbé válunk és hatékonyabban láthatjuk majd el a feladatainkat a mindennapok során és a stressztől is megszabadulunk. Mindazoknak, akik sokat feszengenek, javasolt az infrakabin rendszeres alkalmazása.

A sportolók jellemzően bemelegítés gyanánt ülnek be az infraszauna kabinjába, hogy az izmaik kellően ellazuljanak és kisebb eséllyel alakuljon ki izomláz. Az ízületi betegségekben szenvedők panaszait is enyhíti.

Napjainkban infraszauna, infrakabin már az otthonunkba is telepíthető és különösebb szakértelemre sincs szükség, csupán be kell dugnunk a konnektorba, hogy működésbe hozzuk. Azzal jó tisztában lenni, hogy az infrasugárzás mértéke határozza meg a fogyasztást, de az esetek többségében ez elenyésző. A kívánt hőfokot beállíthatjuk és attól sem kell félnünk, hogy a pad vagy a padló felhevül. A gyerekek és a felnőttek egyaránt relaxálhatnak az infraszaunában.

Még nincs szavazat

Ments meg egy dokit!

Ne használj orvosi maszkot! Hagyd meg azoknak, akik az első vonalban küzdenek a járvány idején! Készíts, vásárolj mosható textil maszkot! Így nem a világszerte szűkös készletű orvosi maszkokat használod, és jut azoknak, akiknek legjobban szükségük van rá.

Ments meg egy dokit! Eljött a Te időd, amikor már nem hanyatt fekve otthon mented meg a világot, hanem teszel is valamit.

Ments meg egy dokit! Ezzel lehet,hogy szeretteid közül is megmentesz valakit. Ne késlekedj, cselekedj!

Ments meg egy dokit! Nézd meg a kihívást, és add tovább! Légy gyorsabb, mint a vírus! Most használd a szociális hálókat, mert életeket menthetsz.

És ments meg egy dokit!

Google+

Link Portas Linkkatalógus