Nincsenek trükkök, csak professzionális munka!

A meghibásodott járművek elvontatásával vagy a helyszínen történő megjavításával az autómentő cégek foglalkoznak. Az ilyen vállalkozások közé tartozik a Lukács autómentő is. Egy gépjármű működésében számtalan váratlan hiba felléphet. Ha például lemerül az autó akkumulátora, vagy defektet kap a jármű gumiabroncsa, akkor autómentőre lesz szükség. A segélyhívás után megérkezik a helyszínre egy szakértő, aki ott helyben megjavítja a járművet. Ha ez nem lehetséges, akkor a legközelebbi szervizbe szállítja a gépkocsit, illetve ahová a tulaj kéri. Az autómentés elnevezés első hallásra talán megtévesztő lehet, hiszen ez a segítségnyújtás nem csupán az autókra vonatkozik. A szolgáltatás ugyanis a legtöbb jármű számára elérhető. A személygépkocsikon kívül, a bajba jutott kisteherautóknak és a motorkerékpároknak is segít. A Lukács autómentő egyike a Budapesten autómentést végző vállalkozásoknak. A cég megbízhatóságáról és profizmusáról a referenciamunkáik hosszú listája is tanúskodik. A www.lukacsautomento.hu weboldalon megtekinthető listán szerepel:

  • lakókocsi szállítás,
  • építőanyag szállítás,
  • autómentés,
  • autószállítás,
  • és sikeres munkagépszállítás is.

A vállalkozás egyik erőssége, hogy a megbízhatósághoz rendkívül kedvező árazásokat társít.

  • Az autószállítás/autómentés alapdíja 7 999 forint.
  • Az autó bikázás kezdőára 5 999 forint.
  • A kerékcsere indulóára szintén 5 999 forint.

A fent felsorolt árak tartalmazzák az ingyenes kiszállást Budapesten és annak 10 kilométeres körzetében. A Lukács autómentő elérhetősége a +36 20 563 0389-es telefonszám. Ezt a számot nem árt felírnia valahová, hisz egy váratlan autómentés sajnos bármikor szükségessé válhat. A lukacsautomento.hu diszpécsereit a hét bármely napján, és a nap bármely órájában hívhatja. Ha a nyugodt autózás érdekében online árajánlatot szeretne kérni, akkor írjon az info@lukacsautomento.hu e-mail-címre. Ha bármilyen egyéb kérdése lenne, tegye fel azt a cég weboldalán található űrlap kitöltésével. Az autómentés terepén otthonosan mozgó munkatársak készséggel állnak a rendelkezésére. Bár az autó meghibásodása idegtépő jelenség, az autómentés menete (a maga módján) lehet kellemes tapasztalat is. Hogy valóban így legyen, válassza a Lukács autómentőt! Ez az a vállalkozás, ahol nincsenek trükkök, csak gyors és megbízható szolgáltatás.

Még nincs szavazat

Ments meg egy dokit!

Ne használj orvosi maszkot! Hagyd meg azoknak, akik az első vonalban küzdenek a járvány idején! Készíts, vásárolj mosható textil maszkot! Így nem a világszerte szűkös készletű orvosi maszkokat használod, és jut azoknak, akiknek legjobban szükségük van rá.

Ments meg egy dokit! Eljött a Te időd, amikor már nem hanyatt fekve otthon mented meg a világot, hanem teszel is valamit.

Ments meg egy dokit! Ezzel lehet,hogy szeretteid közül is megmentesz valakit. Ne késlekedj, cselekedj!

Ments meg egy dokit! Nézd meg a kihívást, és add tovább! Légy gyorsabb, mint a vírus! Most használd a szociális hálókat, mert életeket menthetsz.

És ments meg egy dokit!

Google+

Link Portas Linkkatalógus