Számlázz Könnyen Számlázó program

SZKH Internetes Számlázó Program Partner nyilvántartás: Akár egy hagyományos számlázó program esetén, itt is részletes nyilvántartást vezethet partnereiről. Termék / Szolgáltatás nyilvántartás: A gyakran számlázott termékeit, szolgáltatásait rögzítheti rendszerünkbe, ezzel is időt takarítva meg. Kimenő számlák kezelése forintban és devizában: Megadhatjuk a deviza árfolyamát és a nevét, így a lekérdezések során bevételek kimutatása automatikusan forintba történik! E-Számla: Online számlázó programunk felkészült az elektronikus számla kiállítására, így időt és pénzt takaríthat meg rendszerünkkel. Díjbekérők: Ne fizessen áfát, csak ha ténylegesen beérkezett termékének vagy szolgáltatásának ellenértéke. A kiállított díjbekérőkből ezután pár kattintással elkészíthető a számla. Több felhasználó kezelése: Lehetőség van újabb felhasználók hozzáadására. Részletesen beállíthatja munkatársai jogosultságát, továbbá az eseménynaplóban nyomon követheti, hogy ki, mikor és mit csinált a rendszerben. Többnyelvű számla készítése: Deviza számla esetében lehetősége van magyar/angol vagy magyar/német nyelvű számlák készítésére! Folyamatos fejlesztés: Mindig naprakészen. Az állandó fejlesztési folyamat lehetővé teszi, hogy olyan szolgáltatásokat nyújthassunk, mint a Számlamotor, Számla-automata, illetve folyamatos felhasználóigény-feldolgozás.

Még nincs szavazat

Ments meg egy dokit!

Ne használj orvosi maszkot! Hagyd meg azoknak, akik az első vonalban küzdenek a járvány idején! Készíts, vásárolj mosható textil maszkot! Így nem a világszerte szűkös készletű orvosi maszkokat használod, és jut azoknak, akiknek legjobban szükségük van rá.

Ments meg egy dokit! Eljött a Te időd, amikor már nem hanyatt fekve otthon mented meg a világot, hanem teszel is valamit.

Ments meg egy dokit! Ezzel lehet,hogy szeretteid közül is megmentesz valakit. Ne késlekedj, cselekedj!

Ments meg egy dokit! Nézd meg a kihívást, és add tovább! Légy gyorsabb, mint a vírus! Most használd a szociális hálókat, mert életeket menthetsz.

És ments meg egy dokit!

Google+

Link Portas Linkkatalógus