Szállítás

A technikai központú, médiák által uralt világunkban minden nap akarva-akaratlanul mindenkit több információ ér el, mint amit eleinknek egész életükben kellett feldolgozniuk. A technika továbbfejlődésével a választék is egyre nagyobb és kihasználva ezt az információ mennyiséget eldönthetjük, hol és hogyan akarunk vásárolni, s ezáltal jelentős költségeket takaríthatunk meg. De sajnos hiába spórolunk a termékek költségén, ha a szállítás költségei viszont az egekbe rúgnak.
A fuvarosoknak viszont egyre kevesebb munkája van. A XXI.század fuvarpiacán a szerződések túlnyomó része szinte kizárólag az interneten jön létre. Ez a tendencia napról napra erősödik és 1-2 éven belül a piacról teljesen kiszorulnak azok a fuvarozók, akik nem elérhetőek az interneten és nem használják ki az általa nyújtott lehetőségeket.
Böngésszen a hirdetések között vagy töltse fel ajánlatát a megfelelő rovatba!
Ízelítő kínálatunkból
Fuvar, visszfuvar, célfuvar, szállítás, áruszállítás, személyszállítás, fuvarozás, teherfuvar, belfüldi szállítás, nemzetközi szállítás, költözés, költöztetés, lakókocsikölcsönzés,lakókocsibérlés, utánfutókölcsönzés,utánfutóbérlés, autókölcsönzés, járműbérlés, hajóbérlés, limuzinkölcsönzés, autómentő, állás, sofőrállások, sofőr, autóbusz vezető, autós futár, motoros futár, gépkocsivezető, kamionsofőr, nemzetköti gépjárművezető teherautósofőr állás, személyi sofőr, stoppos, telekocsi…
Az oldal működése
Amennyiben az Ön számára érdekes ajánlatot talált, de pár információra még szüksége lenne, akkor a hirdetés alján kérdéseket tehet fel az ajánlattevőnek!
Ajánlat feltöltéshez regisztráció szükséges, amihez egy felhasználónevet és egy e-mail címet kérünk. Ezután jelszavát a megadott e-mail címre fogjuk kiküldeni, amelyet majd az első bejelentkezés után megváltoztathat. Ezek után feladhatja hirdetéseit.
Az ajánlatok feltöltése előtt viszont figyelmesen olvassa el a kérdéses kategóriákhoz tartozó menüpontokat, mert ott útmutatást kap a hirdetés megjelenési követelményeit illetően.
A rovatok megfelelő kitöltése közben különös figyelmet fordítson a kulcsszavak megadására, mivel ez alapján találnak Önre leendő partnerei.

Még nincs szavazat

Ments meg egy dokit!

Ne használj orvosi maszkot! Hagyd meg azoknak, akik az első vonalban küzdenek a járvány idején! Készíts, vásárolj mosható textil maszkot! Így nem a világszerte szűkös készletű orvosi maszkokat használod, és jut azoknak, akiknek legjobban szükségük van rá.

Ments meg egy dokit! Eljött a Te időd, amikor már nem hanyatt fekve otthon mented meg a világot, hanem teszel is valamit.

Ments meg egy dokit! Ezzel lehet,hogy szeretteid közül is megmentesz valakit. Ne késlekedj, cselekedj!

Ments meg egy dokit! Nézd meg a kihívást, és add tovább! Légy gyorsabb, mint a vírus! Most használd a szociális hálókat, mert életeket menthetsz.

És ments meg egy dokit!

Google+

Link Portas Linkkatalógus