Szavazz gyorsan!

A Hírszőnyeg alapelvei:
  • Gyorsaság
  • Értékelés

24 órán belüli Google indexálás!

Azonnal megjelenítjük a híreket! 24 órán belül indexálja a beküldött tartalmat a Google! Küldd be a cikkeidet és tapasztald a gyorsaságot. Értékeld a híredet és a többi cikket. A megszerzett minősítés alapján kerülnek pozicionálásra a tartalmak.

Irodatakarítás

Korrekt takarítás

A korrekt takarítás már több éve végzi magánlakások és irodák nagytakarítását és rendszeres takarítását, így ha valóban tapasztalt cégre szeretné otthona vagy irodája takarítását akkor válasszon minket.

Takarítás Budapesten és Csepelen

Profi takarítás Budapesten, Csepel szigeten. Takarító vállalkozás vagyunk, a szolgáltatások Budapesten és Csepelen és környékén hozzáférhetőek. Ha tisztaságra vágyik, keressen, mi megoldjuk.
Elsőleges profilunk az irodák, oktató-és tárgyalótermek továbbá lakások alkalomszerű és folyamatos takarítása, tisztán tartása.

Tuti takarítás- Lakások és irodák precíz takarítása

Szeretné, ha a fárasztó munka után már nem kéne azon izgulnia, hogy szalad a lakás, hova kapjon, hogy minél hamarabb végezzen, aminek az az eredménye, hogy pont nem halad vele előre. Ezen a gondján segíthetek. Vállalok kis- és nagytakarítást, mosást, vasalást. Lakásának rendben tartását. Irodák takarítását is vállalom, hogy kulturált tiszta környezetben töltse el a munkaidőt.

Takaritás rágcsálóirtás

Cégünk több mint 30 éve foglalkozik takarítással Budapesten. Kizárólag környezetbarát vegyszereket használunk. Ingyenes felmérés, azonnali árajánlat!!!
Nem csak takarítással, hanem ablak-, kárpit- és szőnyegtisztítással, valamint rovar- és rágcsálóirtással is foglalkozunk. Takarítóink megbízhatóak és precízek. Cégünk felújítás utáni, festékes ablakok tisztítását is vállalja.