Szavazz gyorsan!

A Hírszőnyeg alapelvei:
  • Gyorsaság
  • Értékelés

24 órán belüli Google indexálás!

Azonnal megjelenítjük a híreket! 24 órán belül indexálja a beküldött tartalmat a Google! Küldd be a cikkeidet és tapasztald a gyorsaságot. Értékeld a híredet és a többi cikket. A megszerzett minősítés alapján kerülnek pozicionálásra a tartalmak.

Zselés műköröm készítés

A műköröm készítés egyik lehetőség a zselével való dolgozás, az aminek lehetőségét kihasználva el tudjuk készíteni folyamatosan a körmeinket. Akár hobbi szerűen végezhetjük ezt a tevékenységet, akár magunk is beletanulhatunk, hisze minden segítséget megtalálunk már hozzá, hogy szakszerű körmöket készítsünk. Minden kezdőnek egy nagy segítség az, ha kéznél van mindaz, amire szükség lehet, hiszen legyen az egy műköröm zselé készlet, biztosan olyan összeállításban kapjuk meg a felszereléseket, alapanyagokat, amelyekben a későbbiek folyamán nem csalódunk majd.

Még nincs szavazat

Ments meg egy dokit!

Ne használj orvosi maszkot! Hagyd meg azoknak, akik az első vonalban küzdenek a járvány idején! Készíts, vásárolj mosható textil maszkot! Így nem a világszerte szűkös készletű orvosi maszkokat használod, és jut azoknak, akiknek legjobban szükségük van rá.

Ments meg egy dokit! Eljött a Te időd, amikor már nem hanyatt fekve otthon mented meg a világot, hanem teszel is valamit.

Ments meg egy dokit! Ezzel lehet,hogy szeretteid közül is megmentesz valakit. Ne késlekedj, cselekedj!

Ments meg egy dokit! Nézd meg a kihívást, és add tovább! Légy gyorsabb, mint a vírus! Most használd a szociális hálókat, mert életeket menthetsz.

És ments meg egy dokit!

Google+

Link Portas Linkkatalógus