hajhosszabbítás

Válaszd a minőséget, vásárolj te is európai hajat!

Az európai póthaj a legjobb választás azoknak, akik minőségi, szép és természetes hatású hajhosszabbításra szeretnének szert tenni. Ha már nézelődtél a kereskedések kínálatában, de még nem döntöttél, a megfelelő ár/érték arányú minőségi póthajak után talán már nem is kell tovább keresgélned, mert jó helyen jársz.

Bhair - Egy jó választás ha hajhosszabbítást szeretnél

Válaszd a Bhair hajhosszabbítást, ha természetes, tartós és csillogó hajkoronára vágysz megfizethető áron! A hőillesztés lehetővé teszi, hogy mindenféle feltűzött frizurát készíthess magadnak, mert a pótlás észrevétlen marad.

Hajhosszabbítás

Manapság teljesen másként működik a hajhosszabbítás, mint az régebben történt. Nagyon profi tincseket készítenek a szakemberek, amelyek pontos felhelyezése által nem is vevődik észre, hogy az adott póthaj nem eredeti, hanem mesterségesen lett kipótolva.

Hajhosszabbítás

Manapság teljesen másként működik a hajhosszabbítás, mint az régebben történt. Nagyon profi tincseket készítenek a szakemberek, amelyek pontos felhelyezése által nem is vevődik észre, hogy az adott póthaj nem eredeti, hanem mesterségesen lett kipótolva.

Hajfeltöltés

Többféle hajnövelési eljárás létezik, mint például a hüvelyes, vagy a csatos, de a legjobb hatást hőillesztéssel nyerhetjük. A hajhosszabbítás keratinos hőillesztéssel időtálló, a póthajak megfelelő kezelés mellett hónapokig fent maradhatnak. Ezzel az eljárással nyugodtan lehet feltűzve viselni, festeni, göndöríteni a hajat.

Hajhosszabbítás Debrecen

A hajhosszabbítás Debrecen mindenki számára kiváló megoldást tud biztosítani, aki szeretne hosszú és egészséges hajat, méghozzá rövid időn belül. Önnek csak annyi a dolga, hogy kiválasztja álmai hajkoronáját és a hajhosszabbítás módszerét és órákon belül már kész is lesz új hajzuhataga.

Hajhosszabbítás

hajhosszabbítás, hajdúsítás esetén válassza a tökéletes alapanyagot, melyet az iHair biztosít az ön számára. Frissen vágott, emberi hajból készült tincsek, melyek vegyszeres kezeléstől mentesek, kézzel feldolgozottak, fertőtlenítettek.

Hajhosszabbítások

Alkalmi és tartós hajhosszabbítás kedvező áron akár az ön otthonában. Ha szeretné pillanatok alatt hosszúvá és dússá varázsolni hajkoronáját, válasszon a különböző hajhosszabbító technikák közül! Akár a hajfelvarrást, akár a mikrogyűrűs hajhosszabbítást választja, haja természetes hatású lesz.

Júniusi Hajhosszabbítás Csepelen a Szalon 21 Fodrászatban

Kristálykeratinos hőillesztés európai natúr hajjal!

50 - 55 cm ( 100 tincs ): 55. 000 Ft

55 - 65 cm ( 100 tincs ): 65. 000 Ft

65 - 75 cm ( 100 tincs ): 75. 000 Ft

Áraink a felrakás díját tartalmazza!

Amit a kristálykeratinos hajhosszabbításról tudni kell:

Hajhosszabbítás profikkal

Hajkereskedés, hajhosszabbítás, feldolgozás, fodrászat?
Igen! Zuglóban a SuperHair-nél!
Hajhosszabbítást végzünk hőillesztéssel, varrással és mikrogyűrűzéssel. Használt anyagok: Kristálykeratin, hajkímélő szilikonos mikrogyűrű.