hajdúsítás

Hajhosszabbítások

Alkalmi és tartós hajhosszabbítás kedvező áron akár az ön otthonában. Ha szeretné pillanatok alatt hosszúvá és dússá varázsolni hajkoronáját, válasszon a különböző hajhosszabbító technikák közül! Akár a hajfelvarrást, akár a mikrogyűrűs hajhosszabbítást választja, haja természetes hatású lesz.

Hajhosszabbítás

A világszerte legismertebb hajhosszabbítás márka, a Hairdreams magyarországon. Budán csak a Szent Orbán téren. Egyedülálló lézeres hajhosszabbítás technikánkal, mi végezzük a leggyorsabb és legelőkelőbb hajhosszabbításokat. A laserbeamer módszer lehetővé teszi a gyors és minőségi munkát, amire eddig még nem volt panasz. Mennyire gyors?

Linap-Hair Hajstúdió - hajhosszabbítás, hajfelvarrás

A Linap-Hair Hajstúdió hajfelvarrással, hőillesztéssel és a hajhosszabbítás további számos technikájával dolgozik.
Képzett munkatársaink többéves tapasztalattal rendelkeznek.
Hajstúdiónk folyamatos akciókkal és a legmodernebb szolgáltatásokkal várja vendégeit. http://www.linaphair.com

Hajhosszabbítás

Hazánkban korábban a hajhosszabbítás és a hajdúsítás szinte luxusnak számított, többségében csak a tehetősebbek és a média szereplői vették igénybe ezeket a szolgáltatásokat. A hairtrend az olasz socap cég termékeit megismerve évek óta forgalmazza a prémium európai mellett minőségi indiai póthajait, és nyújtja hajhosszabbítás szolgáltatásait.

Szombathelyen HAJ[R]ANDI hajhosszabbítás

A nők számára nagyon fontos a szép, ápolt, dús hajkorona. Sajnos ez idővel megritkul, és sok esetben ez a külső változás pszichikai problémákat okoz.
Hairdreams egyik specialitása a "Microlines-rendszer": kimondottan azoknak a hölgyeknek fejlesztették ki, akiknek ritka a hajuk a fejtetőn. Ez Európában egyedülálló módszer, Magyarországon nálunk is megismerhetik a vendégek.Hajhosszabbítás Szombathelyen