Szavazz gyorsan!

A Hírszőnyeg alapelvei:
  • Gyorsaság
  • Értékelés

24 órán belüli Google indexálás!

Azonnal megjelenítjük a híreket! 24 órán belül indexálja a beküldött tartalmat a Google! Küldd be a cikkeidet és tapasztald a gyorsaságot. Értékeld a híredet és a többi cikket. A megszerzett minősítés alapján kerülnek pozicionálásra a tartalmak.

energia tanúsítvány

Energetikai Tanúsítvány készítés, csak okosan!

Az ingatlanok eladása előtt kötelező a tulajdonos számára az Energetikai Tanúsítvány elkészíttetése.

A hivatalos tanúsítók általában számításos módszert alkalmazva készítik el ezt az okiratot.

A mente a következő:

Energetikai tanúsítás

Energetikai tanúsítás készíttetésének igényével forduljon bizalommal honlapunkhoz, hiszen szolgáltatásaink között ez is szerepel!

Energia tanúsítvány

Merre induljunk el, ha el akarjuk adni a lakásunkat vagy házunkat? 2012-től kezdődően úgy kezdjük el, hogy keressünk egy olyan szakembert, aki kiállít hozzá egy energia tanúsítvány elnevezésű közokiratot. Ez minden esetben az eladó kötelezettsége és az adás-vételkor már készen kell lennie. Weboldalunkon keresztül sürgős esetben akár 24 óra alatt hozzájuthat a dokumentumhoz.

Energia tanúsítvány kiállítása

Hallott már az energia tanúsítványról? Vajon mi lehet ez? Sokan mondják, hogy a lakás, ház zöld kártyája. Mint az autóknak. Ha szeretné értékesíteni, vagy bérbe adni meglévő ingatlanát, akkor kötelező ennek beszerzése. Arról, hogy mi kötelező és mi nem kötelező, a honlapon tájékozódhat. Látogassa meg még ma!