Szavazz gyorsan!

A Hírszőnyeg alapelvei:
  • Gyorsaság
  • Értékelés

24 órán belüli Google indexálás!

Azonnal megjelenítjük a híreket! 24 órán belül indexálja a beküldött tartalmat a Google! Küldd be a cikkeidet és tapasztald a gyorsaságot. Értékeld a híredet és a többi cikket. A megszerzett minősítés alapján kerülnek pozicionálásra a tartalmak.

közös képviselő

Közös képviselet a legjobb áron

Közös képviseletet a Pro-Ta csapatánál kell igényeld, hiszen ők nagy odafigyeléssel vannak munkájuk végzése során. A társasház az a hely ahol együtt élsz olyanokkal, akikkel nem önszántadból kerülsz össze, hiszen a szomszédokat nem választja meg az ember. Társasházak, lakásszövetkezetek, lakóparkok teljes körű üzemeltetése, képviselete, felügyelete ez az, amivel foglalkozunk!

Közös képviselet kedvező áron

A közös képviselet lényege az, hogy a lakók a lehető leg gazdaságosabban tudják fenn tartani a házat! Ha meg akarja találni azt a társasházkezelőt, aki önnek is segíteni tud, akkor csak lépjen fel az oldalunkra, mert itt bemutatjuk önnek azt a módszert, amellyel mi dolgozunk! Ne költsön sokat, hogy a társasház rendbe legyen!

Közös képviselő társasházaknak

Sokan még ma is azt hiszik tévesen, hogy a közös képviselő egy olyan ember, akinek van egy állása és mellette még végzi ezt a munkakört is! Szerintünk ez igen rossz dolog, hiszen ez teljes embert igénylő feladat. Egy társasházban igen sok probléma áll/állhat fenn, a mi talpraesett közös képviselőnk sikeresen helyt fog állni!

Társasház közös képviselet Budapesten

Fontos sajátossága munkánknak átlátható és költség hatékony pénzügyi tervezés.

Társasházkezelés és közös képviselet felsőfokon!QTQ Kft.

Új generációs társasházkezelés és közös képviselet,ingatlankezelés társasházi képviselet Budapest összes kerületében!Aktuálissá vált a közös képviselő, illetve társasházkezelő leváltása?
Felújításra, korszerűsítésre szorul a társasház?
Ön szerint drága az Ön által fizetett jelenlegi közös költség és nem érti milyen tényezőkből áll?

Megbízható közös képviselő

Sok a közös költség a házukban, mégsem jut belőle felújításokra? Nem engednek betekintést a könyvelésbe? Drágán és rosszul takarít a takarítócég? Elégedetlen jelenlegi közös képviselőjével?

Ments meg egy dokit!

Ne használj orvosi maszkot! Hagyd meg azoknak, akik az első vonalban küzdenek a járvány idején! Készíts, vásárolj mosható textil maszkot! Így nem a világszerte szűkös készletű orvosi maszkokat használod, és jut azoknak, akiknek legjobban szükségük van rá.

Ments meg egy dokit! Eljött a Te időd, amikor már nem hanyatt fekve otthon mented meg a világot, hanem teszel is valamit.

Ments meg egy dokit! Ezzel lehet,hogy szeretteid közül is megmentesz valakit. Ne késlekedj, cselekedj!

Ments meg egy dokit! Nézd meg a kihívást, és add tovább! Légy gyorsabb, mint a vírus! Most használd a szociális hálókat, mert életeket menthetsz.

És ments meg egy dokit!

Google+

Link Portas Linkkatalógus