Szavazz gyorsan!

A Hírszőnyeg alapelvei:
  • Gyorsaság
  • Értékelés

24 órán belüli Google indexálás!

Azonnal megjelenítjük a híreket! 24 órán belül indexálja a beküldött tartalmat a Google! Küldd be a cikkeidet és tapasztald a gyorsaságot. Értékeld a híredet és a többi cikket. A megszerzett minősítés alapján kerülnek pozicionálásra a tartalmak.

mários játékok

Máriós játékok

Egyetlen számítógépes játék létezik amelyről, ha bárkivel elkezdesz beszélni az biztosan tudni fogja, hogy melyikre gondolsz és, hogy milyen játék is az. A legtöbb játék olyan, hogy csak kevesen ismerik, de a máriós játékok senkinek nem nyújtanak újdonságot. Mindenkinek a gyerekkora ugrik be erről a remek játékról és szívesen játssza azt!

Máriós játékok

Máriós játékok – a legtöbb kisgyerek kedvencei, és most a tieid is lesznek, hiszen úgy vannak megalkotva, hogy nem csak a kicsik kedvence lehet, hanem a te érdeklődésedet is felkelthetik, hiszen remekül fejlesztik, illetve edzésben tartják az agyat, amely számodra rendkívül hasznos lehet hosszútávon.

Ments meg egy dokit!

Ne használj orvosi maszkot! Hagyd meg azoknak, akik az első vonalban küzdenek a járvány idején! Készíts, vásárolj mosható textil maszkot! Így nem a világszerte szűkös készletű orvosi maszkokat használod, és jut azoknak, akiknek legjobban szükségük van rá.

Ments meg egy dokit! Eljött a Te időd, amikor már nem hanyatt fekve otthon mented meg a világot, hanem teszel is valamit.

Ments meg egy dokit! Ezzel lehet,hogy szeretteid közül is megmentesz valakit. Ne késlekedj, cselekedj!

Ments meg egy dokit! Nézd meg a kihívást, és add tovább! Légy gyorsabb, mint a vírus! Most használd a szociális hálókat, mert életeket menthetsz.

És ments meg egy dokit!

Google+

Link Portas Linkkatalógus